Nauja
Nemokamas pristatymas MAX3232 į RS232 TTL Nuoseklųjį Prievadą Konverteris Modulis DB9 Jungtis MAX232

Nemokamas pristatymas MAX3232 į RS232 TTL Nuoseklųjį Prievadą Konverteris Modulis DB9 Jungtis MAX232

w1828

€0.58

-0.06

€0.64

-9 %

Nauja prekė

pradėti

pabaiga

Pranešimas: naujas sekimo numerį KINIJA Po Eilinio Mažas Pakelis Plius galima atsekti tik befor it atvykti į oro uostą savo šalį,pasirinkite Kinija Paštu, Oro Paštu, jei norite visą stebėjimo informaciją. Tas pats produktas bus pristatyti 15 iki 60 dienų

Stebėjimo informaciją iš Kinijos Po Eilinių Smulkių Paketų, Plius galima patikrinti čia : www.17track.net/en MAX3232 į RS232 TTL Nuoseklųjį Prievadą Konverteris Modulis DB9 Jungtis MAX232

Pastaba: produktai yra plačiai naudojami radijo keitimas, mobilieji telefonai Teptuku, XBOX360 Teptuku, GPS, transporto priemonės apžiūra, DVD Teptuku, kietajame diske remonto, set top box, atnaujinimas.

Gali būti naudojama programa, mikrovaldiklis tipas:

STC mikrovaldiklių

STM32 MCU

NXP mikrovaldiklių

Renesas MCU

NEC MCU

Ryšių lustas: Vidaus MAX3232

Darbinė įtampa: 3.3 V-5.5 V

Sąsaja: TX RX VCC GND

Pastaba: Vidaus max3232 chip chip, yra kai kurie pirkėjai pirkimo nerasta jokių suderinamumo problemų, prašome patvirtinkite, prieš pirkėjams įsigyti lustas suderinamas su jūsų sistema, siekiant išvengti perkant negerai, ačiū!

Pirkėjas emisijos santrauka (mes pirkėjų atveju problemos yra išvardyti po pirkimo, pirkėjas ateityje, mes tikime, kad gedimo atveju yra didesnės, nei nauda sėkmingų atvejų pirkėjų):

Lenovo sąsiuvinis + Serijos mažos plokštelės (max3232) + usb į serial kabelis (340 vairuotojams) Atsisiųsti stc89c52 ne naudoti; Lenovo darbalaukio + Serijos mažos plokštės (max3232) + usb į serial kabelis (340 vairuotojai)

Atsisiųsti stc89c52 įprastinio naudojimo. max3232 chip pakeis max232 Lenovo nešiojamas kompiuteris + Serijos mažos plokštės (max232) + usb į serial kabelis (340 tvarkykles), galima paprastai atsisiųsti atsisiųsti stc89c52

Iš pradžių padarė išvadą: Po max3232 per usb į serial cable, gali būti nesuderinami su tam tikri nešiojamieji kompiuteriai. Pirkėjai susidūrė su panašia situacija, galite pasirinkti reikiamą serijos lustas remiantis aukščiau nurodytų bandymų rezultatus.

2 Samsung 2440 plėtros valdybos + max3232 mažos plokštės darbinė įtampa 3.3 v serijos ryšių rasti nėra normalu, įtampa pakyla iki 3,8 v veiks tinkamai.

Mes tik užtikrinti modulis gali būti naudojamas nuosekliojo ryšio, neteikia rekomendacijų, susijusių su Teptuku! Nėra teikia techninę paramą, neturi jokios informacijos! Paketas Apima 1PCSX MAX3232 Į RS232 TTL Nuoseklųjį Prievadą Konverteris Modulis

SHENZHEN FENGHUA ELEKTRONINIŲ CO.,LTD " yra pirmaujanti nepriklausoma platintojas elektroninių komponentų Kinijoje,kuri specializuojasi tarnauja pirmaujančių OEM/ODM/CEM elektroninių gamina su tiekti Aktyviosios Dalys (Mikroschemos, Atminties, Mikroschemos, Diodai ir Tranzistoriai ir kt.) ir Pasyviosios dalys (Kondensatoriai, Rezistoriai ir Induktyvumo ritės ir kt.)...

Jei perkate didesnį kiekį, Prašome susisiekti su mumis . pirkti daugiau dalių. naudoti "įdėti į krepšelį" mes padarysime nuolaida jums.

• Mokėjimo Informacija

Mes priimame sąlyginio Deponavimo paslaugas tik.

MUITAS IR PERDUODANT MOKESTIS:

Visi klientų užsakymus, mes ne imti į rankas mokestis, net 1pcs dalis.

Kai dalys atvyko į savo vietos papročius, jeigu dalys turėjo mokėti muito, mes ne atsakinga už bet kokį užsakymą muito ar importo mokestis

• Siuntimo Informacija

·Mes laivas iš savo daiktus per 1-5 darbo dienas po apmokėjimo išvalytas.

·Standartinis pristatymas, naudojant tarptautiniu oro paštu,Straipsniai laivų, iš Honkongas ir tai trunka 7-14

darbo dienų (2-3 savaites) gauti už labiausiai srityje.

Jei negavote prekės per 30 darbo dienų (5 savaites), prašome susisiekti su mumis nagrinėti bylą.(Brazilija. Italijoje. 5~8 savaites), grįžtamąjį ryšį, Mes siekiame pasiekti 5 žvaigždučių įvertinimą už kiekvieną sandorį. prašome Jokių skubotų neigiamus atsiliepimus!!!. Jei turite kokių nors klausimų, prašome SUSISIEKTI su MUMIS prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, mes atsakyti elektroninio pašto per 24 valandas.

Jei nesate 100% patenkintas, PRAŠOME nepalikite neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar mažas, 1, 2 DSR prieš jums kreiptis į mus pagalbos.

Taip pat atkreipkite dėmesį, kad dėl pastarojo Oro Krovinių Saugumo Įspėjimus, joje gali būti pateikiama visiškai ne mūsų kontrolės.

• Grąžinimo Politika

Mes vertiname jūsų verslą ir pasiūlyti trumpąją 7 dienų grąžinimo politikos.(7 dienas po to gauti

elementai).

Grąžinama prekė turi būti pradinės būklės.

Mes galime susigrąžinti pinigus be siuntimo išlaidų. • Susisiekite Su Manimi

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis per Trademanager. Mūsų darbo laikas 9:00-12:00 ; 1:00-6:00 pm Kinija HK darbo laiką. Pirmadienis-penktadienis, išskyrus atostogų.

Prašome don ' t būti atkalbinėjo, jei jūsų elektroninio pašto adresas nebus atsakyta metu, ne darbo valandomis.

Mes uždarytas, savaitgaliais, todėl, jei jūs parašykite mums penktadienį, mes negali gauti su jumis iki kito pirmadienio.

Žymos: Integrinių Grandynų, Elektronikos Dalys Ir Reikmenys, Pigūs Integrinių Grandynų, Aukštos Kokybės Elektronikos Dalys Ir Reikmenys, db9 jungtis, rs232 ttl, jungties modulis

Prašymas MAX3232
Tipas Loginės Mikroschemos
Modelio Numeris MAX3232
Maitinimo Įtampa MAX3232
Pakuotė SMD
Prekės Pavadinimas EQV
Darbinė Temperatūra MAX3232
Sąlyga Naujas
Išsklaidymo Galia MAX3232

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai