Nauja
10vnt 12inch kaukė balionai balta juoda Elektronikos gamintojų DJ kaukė muzikos Festivalis,, apdailos Lateksiniai balionai Marshmello balionai

10vnt 12inch kaukė balionai balta juoda Elektronikos gamintojų DJ kaukė muzikos Festivalis,, apdailos Lateksiniai balionai Marshmello balionai

w1892

€1.85

-0.46

€2.31

-19 %

Nauja prekė

modname=ckeditor

Produkto Informacija:

Medžiaga : Lateksas Balionai

Dydis: apie 12 colių

Pakuotėje:ne lauke,PE maišelis.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO). Mes laivas mūsų prekių DHL / EMS ir Kinija Paštu Oro Pašto....

2. Prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas po apmokėjimo gavimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 3 dienas susisiekite su mumis ir 10 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA! Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, ir konkrečios priežasties grįžti

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.reefaquarium.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.reefaquarium.lt!

Mes nesame atsakingi už bet kokius nuostolius, žalą ir trūksta turinio, po išsiuntimo prekė.

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos kaina. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Mes grąžinsime jūsų visą sumą sumokėti iš karto, jei elementas yra netikėtai sandelyje.

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo.

Jei esate patenkinti mūsų prekėmis, prašome pateikti mums gerų atsiliepimų

Prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą arba neutralų grįžtamąjį ryšį! mes jums išspręsti problemas, kartu su jumis!

Žymos: Kolbų Ir Priedai, Namai Ir Sodas, Pigūs Kolbų Ir Priedai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Kolbų Ir Priedai

Skaičius, Vnt 10vnt
dydis 12inch
Medžiaga Latekso
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Danuyli
Modelio Numeris HB001
Proga Motinos Diena
Tipas Didmeninės No
Forma, Stilius ROUND
Rinkinys Tipas Taip
Klasifikacija Ballon

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai