1 vnt. nuo 2 iki 12 metų Berniukai kelnaitės vaikams vientisos spalvos apatiniai, kelnaitės vaikams medvilnės Kelnaitės vaikams boksininkų apatinės kelnaitės berniukams

w19022

€1.55

-1.27

€2.82

-45 %

Nauja prekė

Berniukai medvilnės apatiniai, kelnaitės vaikams vientisos Spalvos Kelnaitės vaikams, apatinis trikotažas boksininkų apatinės kelnaitės berniukams, 2 to12 metų

Atsitiktinai vienas gabalas kelnės

Dėl skirtingų matavimo metodų, gali būti 1 - 2 cm klaida, kuri yra normalu.Prašome atlikti pirkimą pagal jūsų vaiko faktinę padėtį.

Q1: Bus paketą, siųsti vieną ar penkių?

Pakuotės siunčia gabalas apatiniai ir spalva yra siunčiami atsitiktinai.

Q2: Yra kelnaitės medvilnė?

Kelnės: 95% medvilnė, 5% poliesteris

Q3: Kai bus paketą būti siunčiami? Kiek dienų aš galiu gauti?

Sklypai yra siunčiami apie tris dienas po pateikimo tvarka.Apskaičiuota, laivybos laikas yra maždaug 35-45 dienas.Nuotolinio valdymo srityje turėtų būti apie 60 dienų.

Q4: Yra pristatymas per brangu? Ar galite man padėti pakoreguoti pristatymo kaina?

Jei perkate daugiau kaip vienas gabalas, todėl brangus pristatymas, prašome susisiekti su mumis. Jei guaranteethat, kad mes ne prarasti pinigus, bus pakoreguoti pristatymo pristatymas jums.

Q5: pabaigoje, apsaugos laikotarpis, negavau paketą, tačiau, ką aš turėčiau daryti?

Jei jums kyla kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis, mes pasistengsime atsakyti per 10 valandų, galite išspręsti problemą. Neapima švenčių dienomis ar savaitgaliais .

lėšos:

lėšos:

Visa pirkimo kaina, atėmus Laivybos ir Tvarkymo bus grąžintas grąžinti prekės. jei pristatymas buvo nemokamas, puikus bus visa pirkimo kaina, atėmus laivybos kaina. prekės turi būti grąžinamos originalioje pakuotėje.

Klaidingas prekės:

Jei jūsų prekė atvyksta nepavyko, mes keisis jį pakeisti. jei norite puikus. visa pirkimo kaina, atėmus Laivybos ir Tvarkymo grąžinama dėl jos grąžinimo. jei pristatymas buvo nemokamas, puikus bus visa pirkimo kaina, atėmus laivybos kaina.

Apmokėjimas ir Pristatymas:

1.Mes priimame rūšių mokėjimo stiliai

2. atsitiktinius elementus bus išsiųstas tą pačią dieną, kaip mokėjimas gautas.

3. tarptautinės Express arba standartinių oro pašto pristatymas, prašome leisti 7-25 dienų pristatymas laikas.

4.Mes siūlome kartu pristatymas.

Atsiliepimai:

Mūsų tikslas-pasiekti teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių reitingą, visose srityse. prašome leiskite mums žinoti PRIEŠ jums palikti atsiliepimą, jei jūs turite problemą, todėl mes galime atkurti jį JUMS užtikrinti yra 100% laimingas, ir MES esame patenkinti, puikus rezultatas.

Į DSR (aptikti Pardavėjas Reitingas) - tai sistema, pagrįsta žvaigždės jums įvertinti jūsų pirkinių patirties šiose srityse:

o Ryšių

o Prekės kaip Aprašyta

o Pleistras Laikas

o Laivybos ir Tvarkymo kojų

Prašome pateikti savo DSR reitingo Palikti Atsiliepimus puslapis, kai jums palikti savo įprastą atsiliepimų.

Mes visada palikti teigiamą atsiliepimą apie mūsų vertingų klientų ir tikiuosi, kad, jei jūs esate laimingas su savo pirkimo ir jūsų paslaugų, jums bus daryti tą patį mums.

Žymos: Apatinis trikotažas, Motina & Vaikams, Pigus Apatinis Trikotažas, Aukštos Kokybės Mama & Vaikams, Apatinis trikotažas

Elemento Tipas Kelnaitės
Lytis BERNIUKAI
kelnaitės berniukams atsitiktinis 1 vnt
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Modelio Tipas Kietas
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Prekės Pavadinimas popfavor
Medžiaga Medvilnės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai