360 Screen Protector Cover IŠKASTINIO Gen5 Carlyle hr Atveju Minkštos TPU Pilna Atvejų, Gen 5 Išmaniųjų Laikrodžių Priedai

w19084

€1.31

-0.56

€1.87

-29 %

Nauja prekė

modname=ckeditor

360 Screen Protector Cover IŠKASTINIO Gen5 Carlyle Atveju Minkštos TPU Pilna Atvejų, Gen 5 SmartWatch Priedai

Ypatybė:

Tai tinka Iškastinio Gen 5 Carlyle hr (FTW4024、FTW4025、FTW4026)

1.Smūgio-pr oof:Gali būti keturių kampų ir šonų jūsų Žiūrėti, pasiūlyti pilną apsaugą jūsų žiūrėti Įbrėžimams atspari, anti-susidūrimo. Apsaugo žiūrėti nuo smūgių ir įbrėžimų.

2Precise sutvertas: tinka visi mygtukai ir skylės, į savo Laikrodį.Lengva prieiga prie visų valdiklių, mygtukai, sensorsSleek ir lengvas dizainas, kuris prideda minimaliai nepatogūs į savo laikrodį. Nebus jokių naštą ant riešo iš savo darbo workoutSpecial

3. Dizainas: Suprojektuoti , sukonstruoti su apima jūsų Žiūrėti pusė ir kraštai puikiai.Jūsų Žiūrėti sukurti mados stilius.Įvairių Spalvų, galite pasirinkti, pritaikyti savo Smart Žiūrėti, kad atitiktų jūsų nuotaiką ir aprangą, kasdienį gyvenimą ir padaryti savo Žiūrėti sukurti mados stilius.Visiškai Nauji Aukštos Kokybės

Komplektą sudaro:

1 x tpu Apsaugos Bamperis Visiškai Padengti Iškastinio 5(PASTABA:ne apimti žiūrėti)

*Apie Mus

Esame profesionalus tiekėjas.Mes turime pačių gamykloje.parduodame kokybės vertinami produktai.Mes teikiame visame pasaulyje didmeninė ir išskleidžiamajame laivo paslaugos į mūsų klientų pasaulyje nuo 2005 metų.Laukiu mūsų bendradarbiavimo.

*Paslauga

Mes siūlome 7-24 valandų internete paslauga. Jūsų paklausimas bus atsakyti per 6 valandas Mes patikrinti prekių atsargiai, prieš pristatymas. Mūsų darbo laiką. nuo pirmadienio iki šeštadienio. Jei kas nors, ką mes galime jums padėti.pls susisiekti su mumis.

*Atsiliepimai

1.Mes esame priklausomi nuo mūsų www.reefaquarium.lt reputaciją ir klientų pasitenkinimą,kad pavyks, Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų,prašome palikti gerų atsiliepimų į mus, jei jums patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

2.jei jūs turite kokių nors klausimų ar klausimą apie jūsų užsakymą,prašome susisiekti su mumis, o ne duoti negetive atsiliepimus ir ginčų,mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas.

3.Mums rūpi mūsų vertingų klientų,ir visada pasistengsime jums padėti.

Žymos: , Laikrodžiai, , Aukštos Kokybės Laikrodžiai,

Modelio Numeris Iškastinio Gen 5
4 funkcija "Carlyle" HR FTW 4024,4025,4026
2 funkcija Ekrano apsaugos Gen5 Carlyle
3 funkcija už Gen5 Carlyle Žiūrėti Priedai
Prekės Skersmuo for Fossil Gen5 Carlyle
Bylos Medžiaga Guma
Elemento Tipas
Funkcija 1 IŠKASTINIO Gen5 Atveju

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai