BB Karbido Mašina Plėstuvas Padengtas Tiesiai Fleita Tolerancija H7 Chucking Grūdinto Plieno Metalo Pjovimo 6 Fleitos CNC 6~20mm

w1912

€3.18

-0.95

€4.13

-23 %

Nauja prekė

Padidinti anksčiau suformuota anga ir palikti labai sklandžiai pusių.

Daugiau dydžių yra jūsų plėstuvas

Spauskite ant nuotraukos žemiau.

HI, sveiki atvykę į BB oficiali parduotuvė.

-Esame profesionalus gamintojas ,plėtros ir gamybos frezavimo įrankiai. -Mes teikiame įvairias priemones skirtas jums . Jūs galite sekti mus, ir matyti daugiau. -Jūs turite laisvo pasirinkimo kolokacijos pasirinkti skirtingas specifikacijas ir kitus įrankius mūsų parduotuvėje jūs krepšelį ir jas sumokėti kartu. Mes atsiųsime produktų pasirinkote kaip paketas.

VEŽIMAS

-Mes jau moka 80% pristatymo išlaidų . Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.Mes laivas produktų per 3 darbo dienas. -Prekyba su užsieniu, ir oro paštu yra pigiausia po kurio laiko dėl pristatymo.Jei jums reikia elementą, skubiai ,prašome pasirinkti Express būdu. -Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir atsakyti jums kuo greičiau. Mes nuoširdžiai tikimės, kad BB įrankiai bus patenkinti visą savo reikalavimus. Prašome mėgautis jūsų interneto prekybos.

Žymos: Plėstuvas, Įrankiai, Pigūs Plėstuvas, Aukštos Kokybės Įrankiai, Plėstuvas

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Volframo Plieno
Kryptis Dešinėje pjaustymo
Modelio Numeris Tiesiai Fleita
Prekės Pavadinimas BB
Skersmuo 1~20mm
Tipas Chucking Plėstuvas
Sertifikavimo NĖRA

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai