Nerūdijančio Plieno Nagų Odelės Tweezer Cutter Nipper Clipper Negyvas Odos Valiklis Manikiūro Žirkliniai Piršto/ Kojų Nagų Cutter

w19223

€2.44

-2

€4.44

-45 %

Nauja prekė

Nerūdijančio Plieno Nagų Odelės Tweezer Cutter Nipper Clipper Negyvas Odos Valiklis Manikiūro Žirkliniai Piršto/ Kojų Nagų Cutter Aprašymas: Šis produktas yra kojų nagų clipper nagų įrankis, kuris yra pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno patvarus ir ilgalaikis naudojimas. Mūsų nagų nipper tinka pjovimo sunku nagai, pašalinti smulkias odeles, gydant paronychia ar prepareing nagų dailės dizaino. Šių specializuotų įrankių leidžia sklandžiai ir papuošti nagai ant jūsų rankų ar kojų. Tai tikrai geras asistentas, kuris gali vaidinti svarbų vaidmenį savo gyvenime. Funkcijos: Ergonomiškas dizainas, lengvas ir patogus laikyti rankomis, nereikia baimė prarasti kontrolę, o geliantis pažeistas odeles. Pagaminti iš 100% aukščiausios kokybės nerūdijančio plieno, todėl pažangiausius daugiau naudinga, kad suteiktų jums, tiksliai supjaustyti kiekvieną kartą. Skirtas tiksliai pjovimo negyvų odos, hangnails ir odeles. Tai bus puikus įrankis nagų manikiūro ir pedikiūro. Idealiai tinka naudoti namuose, kurortų naudoti ir salonai naudoti. Kaip rūpintis? Cinkavimas tik 1/4 vutting žandikaulio į sterilizacija Sausas replės. Tepti dėžutės viduje, bendros su mašina naftos per dieną. Tuo dienos pabaigos, pašalinti visas dulkes&klijai su acetonu. Specifikacija: Paketą sudaro:1*odelės nipper Medžiaga: Nerūdijantis Plienas Dydis: Kaip paveikslėlyje parodyta Spalva: rožinė Aukso/JUODA/RAUDONA Kiekis: 1PCS/SET Dydis:10cm Pastaba:

Prašome bžūp krašto, kai nebuvo naudojamas saugaus sandėliavimo, Vengti vietų, kad yra drėgnas, todėl jį Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje. Prašome leisti 0.1-0.5 cm klaida dėl rankinis matavimas. įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pirkti.

Žymos: Odelės Žirklės, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Odelės Žirklės, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Odelės Žirklės

Function6 negyvas Odos Valiklis
Function7 nagų žirklės
Modelio Numeris CS092
Elemento Tipas Odelės Žirklių
function1 Odelės Nipper Clipper Krašto Cutter
function12 Odelės Stūmikas Žoliapjovės Valiklis
Function9 Kojų Nagų Krašto Cutter
Kilmės KN(Kilmės)
function11 Kojų Nagų Kirpimo Žirklės
Function5 clipper rinkiniai
Function10 Replės Pėdų Priežiūra
Medžiaga Nerūdijančio plieno
Function4 pjovimo įrankis
Spalva Juoda/Raudona/Rožinė
Function3 nagų žirklės
Function8 pedikiūro
Function2 manikiūro rinkiniai
Prekės Pavadinimas CIBO

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai