ZIMEITU Dvigubo Elektros Krūties Siurbliai Galingas Spenelio Siurbimo USB Elektros Krūties Siurblys su kūdikių pieno butelis Šalto Šilumos Trinkelėmis Nippl

w19291

€15.66

-15.66

€31.32

-50 %

Nauja prekė

SPECIALI PASTABA: Atkreipkite dėmesį, kad jei jūs perkate jį čia, tai bus ne būti lauke.

Sveikatos patarimai: 1. Plauti rankas prieš naudojant pieno siurblys pieno ar gydyti krūties pieno. 2. Krūties siurblys karšto su karštu rankšluosčiu, prieš melžimą. Masažas stimuliuoja danga, kad krūties visiškai aiškus. 3. Melžimo savo spaudimą. Krūtys ar speneliai turėtų nustoti melžti, kai jie jaučia skausmą. 4. Tiesiog išspausti suma aštuonių taškų melžimo (ne daugiau kaip 20 minučių) 5. Naudoti uždarąja konteineris, kai saugoti motinos pieną 6. Pašalinti krūties pieno, kuris buvo šaldytuve ilgiau nei 72 valandas (3 paras) 7. Nereikia įdėti šaldyto motinos pieno ir šviežios motinos pienu kartu. 8. Atšildykite šaldytuve krūties pieno ar susieti konteinerio į šiltą pieną šiltą šerti. 9. Po atšildyti motinos pienas yra atšildyti, jei kūdikis negali baigti gerti po 24 valandas, nenaudokite pakartotinai šaldymo motinos pieną. Disponuoti likę ir dezinfekuoti konteinerio.

Medžiaga:PP+ Silikono Įpakavimas:dėžutės Svoris:0,6 kg Vardinė įtampa:5V1 Nominali srovė:400MA Butelis talpa:150ml*2 Spalva:skaidri kaip pic Galia:USB laidas(adapteris,kompiuteris,vairo bankas) Pakuotė:2*butelių+1*host+1*Žindukas+1*USB kabelis Funkcija: 【Saugos pirmasis】- silikoninės gumos medžiagos, BPA free, atitinka FDA, FLGB standartas; maisto klasės medžiaga lygis: atsparūs karščiui.ir gali būti lukšto ar dezinfekuoti. 【2 režimais ir 9 įrankių atskirai】- tai neskausmingas ir patogus krūties siurblys su dviejų rūšių krūties siurbimo ir krūties massager. 【Lengva valyti ir nešiojamų】- elektros krūties siurblys yra labai stipri siurbimo, jis gali atnešti daug pieno per trumpą laiką,ir jis yra lengvas ir gali būti kasdien-naudoti, kai kelionės ar likti namuose, lengva surinkti, naudoti ir valyti su anti-moliuskui sistema. 【Ergonomiškas desgin】- bionikos žindukas, suderinamas su kitų maitinimo produktų, tokių kaip gamtos ir klasikinių buteliukų ir motinos pieno laikymo konteineriai; gali užkirsti kelią priešinga pieno tekėjimą; universali sąsaja USB maitinimo sąsaja: patogu naudotis telefonų krovikliai, power bank, kompiuteriai, Kompiuteriai ir kt. 【Išspręsti problemas dėl motinos ir kūdikio】- išspręsti skausmas didėja pieno, pieno laikymo, vaikas pieno moss problema. prašome tiesiog mėgautis malonu, kad motina su mūsų elektros krūties siurblys.

Parduotuvė NR. 5973336 Didmeninė prekyba & Drop laivyba Mes priimti didmeninė kad ir lašas laivybos Mes willnever siųsti bet kokią informaciją, mūsų parduotuvę, jei laivybos lašas laivybos kad Bet kokį klausimą, į visą pardavimo kainą, galite kreiptis dėl išsamesnės informacijos. Grįžti & Grąžinimo Prašome patikrinti, ar paketas ir elementus, atidžiai po gavimo, jei sugadintų,prašome tack nuotraukas kaip įrodymus frist. Tada galite susisiekti su mumis po pardavimo tarnybą. Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei yra kokių nors problemų su jūsų užsakymas iki atidarymo ginčų . Dėkojame už jūsų supratimą ir paramą. Mes bus išspręsti iki priimant kiekvieną patenkintas klientas priimtinu būdu. Jei negaunate sklypas, per garantinį laiką, prašome palaukti daugiau laiko Jūs sklypo gali būti atidėtas didžiulis sklypų, už postą , taigi,jos procesas lėtai, tada normalus. Dalis VK nuolaida Rusija klientus, jei jūs pasidalino produktus iš mūsų parduotuvės VK. Mes suteiksime jums nuolaidos ir dovana kitam užsakymui. Prašome susisiekti su mumis fordetail.

Žymos: Rankinis Krūties Siurbliai, Motina & Vaikams, Pigūs Vadovas Krūties Siurbliai, Aukštos Kokybės Mama & Vaikams, Rankinis Krūties Siurbliai

Medžiaga Funkcija PVC Nemokamai
Yra Baterijomis No
Tipas Krūties Siurblys
Modelio Numeris SB1023
Yra Baterijų Reikia No
Medžiaga P. P.
Kilmės KN(Kilmės)
Maitinimo Šaltinis Elektrinis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai