100vnt/maišas 3cm Švyti Tamsoje Žaislai Šviesos Žvaigždė Lipdukai, Miegamasis, Sofa-Fluorescencinio Dažymo Žaislas PVC Lipdukai, Vaikų Kambarys

w19366

€0.71

Nauja prekė

Pavadinimas: Žvaigždžių šviesos sienų lipdukai

Gaminio dydis: 3cm * 3cm

Medžiaga: PP

Pakuotė: OPP krepšys

Šviesos energijos saugojimo milteliai parduotuvėse šviesos energijos po to, kai gauna natūralios šviesos, ultravioletinių spindulių ir pan. Kaip fluorescencija yra išleistas po lemputė nustoja

Drop laivyba: Mes pasiūlysime geriausią kainą didmeninės, ir rekomenduoti geriausią siuntą.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Vežimą: 1. Mes paprastai plaukti užsakymai per 3 darbo dienas nuo apmokėjimo gavimo(Atostogos gali būti pratęstas) . 2. Ji visada trunka apie 15-60 dienų atvykti per Kinija po eilinio mažas pakelis plius ir Kinija paštu registruotu oro paštu . ( Pastaba:kad mažiau nei $5,mes pristatymas Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus.Ji neturi sekimo informaciją,bet greitis yra tas pats.Užsakymų daugiau nei $5 galima stebėti. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis . ) 3. Mes taip pat siūlome express pristatymas, pavyzdžiui, DHL, UPS, AVS ir tt, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei esate skubiai reikia, tai ar kiekis yra didelis.

4. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

5. Pristatymo Laikas:15-55 dienų. prieš 60 dienas,prašome neatidaryti ginčą.

6.jei jūs ne gauti ji laiku,prašome susisiekti su mumis, kad reufnd arba atsiųsti jums naują paketą Grąžinimo: 1. Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite ne gavo sklypus,mes bus stebėti jį ir atsakyti jums kuo greičiau. 2. Mes priimame grįžta ir grąžinamosios išmokos per 15 dienų po užsakymo baigtas, prašome susisiekti su mumis.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 60 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos. Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus. IŠIMČIŲ NĖRA !

(Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusės).

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ , gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.reefaquarium.lt. ARBA , galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama. Atsiliepimų: 1. Jei produktai gavote buvo sugadinta ar negerai stilių, prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų pirmiausia, prašome susisiekti su mumis,mes jums kovoti su juo ir suteikti jums priimtiną atsakymą. 2. Palikite 5 žvaigždučių atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, mes vertiname jį (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių, Laivybos laikas 5-žvaigždučių

Žymos: Glow-in-the-Dark Žaislai, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Glow-in-the-Dark Žaislai, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Glow-in-the-Dark Žaislai

Savybės Švyti Tamsoje
Plastiko Tipas PVC
Medžiaga Plastikiniai
Funkcija 1 Švyti Tamsoje
Funkcija 6 Šviesos
4 funkcija švyti tamsoje lipdukai
Funkcija 7 tamsus
Funkcija 9 Vaikai
Funkcija 10 Liuminescencinių
3 funkcija vaikams, žaislai
2 funkcija Vaikų žaislai
Funkcija 5 Gimtadienio Dovana
Modelio Numeris Švyti Tamsoje
Lytis Unisex
Funkcija 8 Žvaigždės
Prekės Pavadinimas TOBEFU
Amžius Suaugusieji
Kilmės KN(Kilmės)
Įspėjimas nevalgo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai