Kūrybos Astronomijos Kamuolys Projekcija Karoliai 100 Kalbų, aš Tave Myliu, Pakabukas Karoliai Vyrų Pora Karoliai, Papuošalai

w19399

€1.65

-1.1

€2.75

-40 %

Nauja prekė

[xlmodel]-[custom]-[53495] Aprašymas

kūrybos Astronomijos Kamuolys Projekcija Karoliai 100 Kalbų, aš Tave Myliu, Pakabukas Karoliai Vyrų Pora Karoliai, Papuošalai

Aprašymas:

100% brand new products

Medžiaga: Varis

Dydis: Pakabukas apie 4 * 4cm, grandinės ilgis 40 + 5cm

Spalva: auksas, sidabras,

Grožio papuošalai ateina iš savęs, bet jos šviesa ar duoti žmonėms. Papuošalai yra moters geriausias draugas. Papuošalai yra taip pat vyrų suteikti jų mėgėjams, ir ji taip pat yra grožio ir meilės.

Palaiminimai yra mano nuoširdžiausiais linkėjimais; sveikinimai yra rūpintis savo tikrąją meilę, draugai yra likimas branginu mano gyvenime; draugystė yra palaima, kad aš suremontuotas ankstesnius gyvenimus, ir I siųsti gražūs papuošalai pasidalinti su kitais Savo džiaugsmu.

Pastaba:

1. Kaip mes visi žinome, skirtingų kompiuterių ekrano spalvos įvairiais būdais, tikrasis projektas spalvos gali šiek tiek skirtis nuo šių vaizdų.

Prašome ignoruoti dydžio. Kartais masto gali būti siauresnė nei mes aprašyti, ir Kinija yra paprastai mažesnis nei Europoje ir Jungtinėse valstijose. Taigi, prašome leisti 1-3CM būti skirtingas.

3. Jei jūs susiduriate su sunkumais renkantis dydį, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes suteiksime jums keletą pasiūlymų, bet nuoroda tik.

Mes galime priimti užsakymus, sumaišyti pardavimo, spalvų ir dydžių. Kuo didesnis skaičius, tuo didesnę nuolaidą.

Pakuotė:

1 vnt karoliai

[xlmodel]-[foto]-[0000] Produkto Nuotraukos

[xlmodel]-[custom]-[53494] Paslaugos

1. Kaip išlaikyti sekimo su mano sklypo?

Galite patikrinti, ar jūsų laivybos informacija iš šių ryšį su savo sekimo ne,www.17track.net/en ( nukopijuokite į naršyklę).

2. Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas. Didmeninė, mes galime pasiūlyti nuolaidas ar nemokamas pristatymas remiantis kiekis norite užsisakyti. Jei norite paskirti mums savo trečiosios šalies, galime gabenti krovinį su savo klientais tiesiogiai. Galite būti tikri, ir pasitiki mumis, Mes ne palikti jokios informacijos apie save.) Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 3. Ar yra kokia nors problema su dydžiais? Prašome griežtai pagal mūsų matavimo metodas pirkti. 4. Prašome susisiekti su mumis elektroniniu www.reefaquarium.lt pranešimą dėl papildomos informacijos.

Žymos: Kaklo Pakabukas, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Karoliai Pakabukas, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Kaklo Pakabukas

Formos\modelis Kamuolys
Suderinamumas Viskas Suderinama
Modelio Numeris YXL0431
Proga Jubiliejus
Pakabukas Dydis 4 * 4cm
Karoliai Tipas Kaklo Pakabukas
Grandinės Tipas Nuorodą Grandinės
Prekės Pavadinimas COCOTINA
Stilius Madinga
Lytis mylėtojai
Funkcija Nuotaika Tracker
Medžiaga Metalo
Metalų Tipas cinko Lydinys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai