Naujas 45M/Roll Nailono Virvutės Sriegis Kinijos Mazgas Macrame Cord Apyrankę Tinklelio Eilutę "PASIDARYK pats" Duobute String #255733

w19420

€1.15

-0.29

€1.44

-20 %

Nauja prekė

Savybės: visiškai naujas ir aukštos kokybės. Tai lankstus laidas, su pakankamai standumo ir patvarumo, kad atlaikytų stumia ir traukia kinijos knotting. Tai yra gražus rankena tai, kad turi mazgų sandariai, didžiųjų sukurti savo mėgstamus papuošalus. Tinka "PASIDARYK pats", kuriame savo asmenybės,aukščiausios kokybės, subtilaus meno ir amatų. Kinijos Knotting laidas yra apvalus pintas laidas pagamintas iš nailono. Taip pat galite naudoti ją padaryti tikrai mažas, švelnus Kinijos mazgas arba naudoti jį akcentas kitų mazgų.

Specifikacijos: Kiekis: 1PCS. Medžiaga: Nailonas Nailono Virvutės Dydis: 0.8 mm/0.31" storas; 45m ilgio (vidut.) Spalva: Tamsiai Violetinė,Šviesiai Mėlyna,Tamsiai Mėlyna,Balta,Rausva,Aukso Geltonos,Rudos, Geltonos,Juosvas Žalia,Vaisių, Žalia,Šviesiai Kavos,Tamsios Kavos,Rožė Raudona,Raudona,Geležies Raudona,Juoda.

Pastaba: gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną nuotraukas ir tikrąjį daiktą. Prašome leisti 1-2mm skiriasi dėl vadovo matavimo, ačiū.

Pakuotė: 1PC * Nailono Virvutės Sriegis

Ne, Mažmeninė Dėžutės, Pakavimo Saugiai Burbulas Maišelį.

Visos prekės bus išsiųstos per 2 darbo dienas po apmokėjimo aišku. Pastaba: Kinija Paštu, Oro Paštu/Sklypo vos priklauso visame pasaulyje po sistema, kuri yra daug lėtesnis, nei Specialių Pristatymo. Straipsniai atvyks į 7-25 darbo dienas visame pasaulyje paprastai. Atvykimo laikas taip pat priklauso nuo tam tikrų veiksnių ir įvairių sričių. Bendrojo atvykimo laikas lentelėje yra pateikiama žemiau už jūsų išvada:

Prieš placeing jūsų užsakymą, prašome patvirtinkite, kainodaros ir kiti duomenys tiekėjo. Prašome įsitikinkite, kad jums skaityti visą aprašymą ir sutinkate, kad operacijos prieš perkant.

Jei elementas yra defektas, kai jūs jį gauti, arba jums netenkina, prašome grąžinti per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo. Bet daiktai turi būti grąžinti į gamyklą būklės. Prašome susisiekti su mumis iš anksto ir patikrinkite grąžinimo adresas, prieš jums grąžinti. Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, galėtume atsiųsti jums naują pakeitimas nemokamai, arba siūlo visą kompensaciją po to, kai mes gauti brokuotą prekę. Jei prekė yra su defektais, 12 mėnesių, taip pat galėtume pasiūlyti jums pakeitimo paslauga, bet jūs turite mokėti už papildomas transportavimo išlaidas.

Mūsų tikslas-teikti Aukščiausio Lygio Klientų Aptarnavimas, ir mūsų klientų aptarnavimo specialistai yra visada stovi išspręsti bet kokią jūsų problemą. Mes labai vertiname jūsų 5 ŽVAIGŽDUČIŲ TEIGIAMŲ atsiliepimų ir prašau, nepalikite neigiamų atsiliepimų, be prašo pagalbos.

Žymos: Laidai, Namai Ir Sodas, Pigūs Laidai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Laidai

Ilgis 45 m
Kiekis 1pc
Medžiaga Nailonas / Medvilnė
Produkto Tipas Laidai
Technics SUSUKTI
Modelio Numeris 255733
Skersmuo 0,8 mm
Apdailos Padengtas
Naudoti Namų Tekstilės
Formos ROUND
Funkcija Labai Atsparių Tempimui
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai