Meksika Varpelių Muzika Angel Ball Skambinančiųjų Apranga Karoliai Derliaus Nėštumo Karoliai Aromaterapinis eterinio Aliejaus Nėščioms Moterims

w19531

€2.88

Nauja prekė

Labiausiai mados ir perkamiausių produktų

1.

Šis derliaus įkvėpė apranga yra puikus būdas dėvėti savo muzikos kamuolį jis kūdikių muzikinio ugdymo

2.

Karoliai nėra garso kamuolys viduje, jūs galite jį nusipirkti atskirai, jei reikia , čia kaip pasakyti, senovinių spalvos, yra keletas vieta tamsus, kad ji atrodo antikvariniai, jei jums rūpi, rimtai apie tai, prašau, nereikia pirkti.

Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, džiaugiamės galėdami padėti.

Jei jums reikia didelių didmeninė, pls nedvejodami kreipkitės į mus, mes gamyklos tiekėjas, daug pirkliai gavo juos iš mūsų, ir mes galime pasiūlyti labiausiai priimtiną Pakopos Kaina

Jei jums reikia kitų , pls spustelėkite paveikslėlyje

Jei jums reikia tik , pls, spauskite čia

Jei jums reikia tik , pls, spustelėkite čia___

Jei jums reikia tik "PASIDARYK pats", pls, spustelėkite čia_____

Naudos iš eterinių aliejų

Yra tūkstančiai eterinio aliejaus naudą, todėl aš neįmanoma sąrašą juos visus! Žemiau yra keletas viršų naudą!

01. Eteriniai aliejai yra patogu, greita ir lengva naudoti. Jūs galite dėvėti juos per dieną, difuzinis juos į jūsų namus ar darbo vietą, arba tiesiog laikyti savo kišenėje. Eteriniai aliejai gali būti naudojami masažo, ir padidinti meditacija ir susikaupimas.

02. Eteriniai aliejai yra organinių medžiagų, iš lakus skystis augalų. Eterinių aliejų paramos įstaigos grįžti į pusiausvyrą, be žalingų šalutinių poveikių ar cheminių produktų. Tačiau įsitikinkite, kad jums naudoti terapinės klasės eteriniai aliejai, ne kvepalai laipsnio, kad sudėtyje yra kenksmingų cheminių medžiagų!

03. Eteriniai aliejai privalumai yra, kad jie iš karto gali prasiskverbti pro odą ir ląstelių membranas. Jie iš tikrųjų gali išplitęs visoje kraujo ir audinių, iš karto per kelias sekundes! Alyvos kryžiaus smegenų-kraujo barjero ir pasiekti amygdala ir kitų limbic smegenų dalys, kurios kontroliuoja mūsų nuotaiką, emocijas ir elgesį. Todėl jie gali padėti mums su mūsų nerimas, stresas, pyktis, ar kitos emocijos, mes susiduriame su!

04. Eterinio aliejaus privalumai deguonimi ypatybės. Nes jie yra deguonies molekules, jie gali transportuoti maistinių medžiagų ląstelių, kurios yra maistinių medžiagų ir/arba deguonies atimta. Mes žinome, kad deguonies trūkumas mūsų ląstelių sukurta liga, trūksta raudonųjų kraujo kūnelių, aplinka virusų ir bakterijų, kad klesti ir dar daugiau!

05. Eterinio aliejaus nauda yra, kad jie yra daug antioksidantų. Mes žinome, kad antioksidantai mažina riziką amžiaus, susijusios sąlygos, pašalinti laisvuosius radikalus ir neleidžia ląstelių mutacijas! Deguonies Radikalų Absorbcijos Pajėgumas (ORAC), kuris pasakoja jums antioksidantas pajėgumus, maisto prekės yra patvirtinta dokumentais daugelis eterinių aliejų. Gvazdikėlių eterinis aliejus turi ORAC vertė 1,078,700 µTE/100g; tai yra milijonu daugiau, nei vertė, morkos, kuris yra 210 µTE/100g!

06. Eteriniai aliejai yra natūralūs priešuždegiminiai ir yra namų gynimo dėl skausmo . Jie puikiai tinka suplėšyti raumenys, kaulų lūžių, jokių žmonių ar gyvūnų pagalbos!

07. Eterinių aliejų naudą įtraukti ir gyvūnai . Arkliai ir šunys, visų pirma reaguoja labai gerai, kad eterinių aliejų, dėl fizinio ir emocinio lygio. Nors yra tam tikrų apribojimų, su kates, jie gali būti namų ištaisyti katėms, taip pat.

08. Eterinio aliejaus nauda įeina priešišką aplinką bakterijų, virusų, vėžio, grybelio, parazitų ir ką nors, kad yra pavojinga ląstelių! Tyrimai parodė, kad mažiausiai penkių skirtingų eterinių aliejų, įskaitant Pražangialapė mirtenė, melaleuca alternifolia arba arbatmedžio,Levandų, Čiobrelių ir Pipirmėčių eteriniai aliejai yra veiksmingas prieš MRSA ir VRE. Difuziniai mišinys Vagys eterinis aliejus gali nužudyti daugiau nei 99% ore esančių bakterijų 12 minučių!

09. Eterinio aliejaus naudą, būti apsaugoti nuo vėžio! Tik 40 proc. vėžio atvejų yra genetiškai susiję. Krūties, skrandžio ir plaučių vėžiu yra tik apie 27% genetinis pagrindas. Taigi iki 84 proc. vėžio atvejų yra susiję su mūsų gyvenimo būdo pasirinkimas! Žmonės, ką darome sau?! Prašome geriau pasirinkimų sveikatos sau ir būti eteriniai aliejai. Daugiau nei 60 skirtingų aliejus turi anti-vėžio veikla. Juozažolė (izopas), Santalo,Greipfruto, Mirtų ir Smilkalai yra tik keletas. Sandalmedžio parodė iki 98.1% ląstelių slopinimo prieš krūties vėžį!

Kas yra aromaterapija?

"Aromaterapija yra... kvalifikuotų ir kontroliuojamam naudojimui, eterinių aliejų fizinę ir emocinę sveikatą ir gerovę." -Valerie Cooksley

"Aromaterapija perteikia sąvoka gyja aromatinių medžiagų." -Robert Tisserand

"Aromaterapija yra rūpestingas rankas-dėl terapija, kuria siekiama skatinti atsipalaiduoti, padidinti energijos, sumažinti streso poveikį ir atkurti prarastą pusiausvyrą į protą, kūną ir sielą." -Robert Tisserand

Žymos: Kaklo Pakabukas, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Karoliai Pakabukas, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Kaklo Pakabukas

Karoliai Tipas Kaklo Pakabukas
Stilius Senovinių Klasikinių Atsitiktinis
Funkcija Kita
Tikslinė Grupė merginos, moterys
Lytis Unisex
Prekės Pavadinimas SROMAY
Formos Širdies Medis, Paukštis Narve Kiaušinių Pelėda
Formos\modelis Kamuolys
Grandinės Tipas Lyno, Grandinės
Kamuolys Visi puikiai tiktų 16mm kamuolys bola , kamuolys turiu skylę, galėtų būti "PASIDARYK pats"
Suderinamumas Kita
Metalų Tipas Vario
grandinės Rodis Nerūdijančio Plieno Spalva
Pakabukas Spalva Antikvarinių Ir Senovinių Sidabro
Proga Namų Atsitiktinis, Bet kokiai progai
Naudoti Varpelių Kamuolys Jauni Gyvenimo, dėl Doterra eterinis Aliejus
Medžiaga Varis žalvaris
Pakabukas Dydis kaip nuotraukoje
Modelio Numeris Dropshipping Nėštumo Karoliai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai