Akvariumą CO2 Difuzorius Stiklo Bakas Reguliatorius CO2 Purkštukai su Keramikos Disko Siurbimo Taures už Žuvų Bakas

w19702

€2.19

Nauja prekė

1pc Akvariumas Pastogę Slepiasi Veisimo Urvas Pastogę Vamzdelis Akvariumo Bakas Žuvų, Krevečių Neršti Žuvų Bakas Dekoro 1pc Akvariumas Pastogę Slepiasi Veisimo Urvas Pastogę Vamzdelis Akvariumo Žuvų Bakas Dekoro Priedai 6x5x3.7cm 5vnt Akvariumo Oro Akmenys, Mineraliniai Burbulas Išleidimo Difuzorius Akvariumo Oro Akmuo Žuvų Tankai, Deguonies Tiekimo 20mm 1PC Nerūdijančio Plieno Patikrinkite Vožtuvo Ne Grįžti Vandens Inline Skysčių, atbuliniai Vožtuvai Kuro Dujų-Skysčių CO2 Į Akvariumą 4cmx 0.8 cm 5vnt Akvariumas siurbtukas Gyvis Įrašą Turėtojas Vamzdžių Šildytuvas Akvariume Siurbimo Taurės Savininkas Akvariumo Žuvų Bakas Prekių 2m 4mm Akvariumas Vamzdelis Hydroponics Žuvų Bakas Oro Siurblys, Oro Linijos Patvarus, Atsparus Šviesos Ir Deguonies Akvariumo Reikmenys 1pc Akvariumas Grandiklis Švaresnis Žuvų Bakas Razor Coralline Namų Valymo Priemonė, Langų Valytuvai Stiklo Valytuvų Valymo Šepetys Akvariumas Makro Objektyvo Žuvų Bakas Fotografijos Objektyvas Telefono Kamera Akvariumas Koralų Meno Objektyvas Terariumai Priedai

PA0006918

Specifikacija:

Nauja

Medžiaga: stiklo ir keramikos diskas

Spalva: skaidrus

CO2 difuzorius Dydis (L x W): Vidut. 2.36" x 1.18"/6 x 3cm

Stiklo Taurės Skersmuo: Apytiksl. 0.79"/2 cm

Pakuotė:

1pc x CO2 difuzorius su keramikos diskai

2vnt x siurbimo taures

Dėmesio:

Diegiant siurbtuką, tai geriausia drėgno siurbimo puodelis su vandeniu, arba įdiegti vandens. Stiklo vamzdelis yra maža ir lengva nutraukti. Įdiekite atidžiai.

Pareiškimas: Mieli draugai, jūs ca n 't blow su savo burną, prašome n' t blow su savo burną ir patikrinti, ar jis yra užblokuotas, tai nėra užblokuotas, nėra užblokuotas, nėra užblokuotas tol, kol slėgis pasiekiamas, burbuliukai, gali būti gaminamas.

Savadarbis CO2 slėgis gali siekti 1,2 kg ir dujos gali būti išleistas. Normalus self-made slėgis yra apie 1.5. Kadangi ištempti tabletės turi būti burbuliukų, efektas bus geresnis. Būtinai pamirkyti jį prieš 48 valandas naudodami.

Į refiner stiklo refiner yra ne toks subtilus kaip refiner nerūdijančio plieno refiner. Todėl ji labiau tinka tiekimo CO2 mažiau atmosferos slėgis, pavyzdžiui, "PASIDARYK pats", ir tai iš esmės yra iš krašto, o ne visa keramikos paviršius. Iš burnos. Lėtai griebiasi, nes slėgis padidėja. Pastaba:

Dėl vertus, matavimo, ten dydžio paklaida apie 1-5mm

Prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skirtis dėl jūsų kompiuterio monitoriaus, nes monitoriai yra ne kalibruotas pats

Žymos: CO2 Įranga, Namai Ir Sodas, Pigiai CO2 Įranga, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, CO2 Įranga

Kilmės KN(Kilmės)
Galia NĖRA

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai