SOLO Nešiojamų Gitaros Styga Treneris Kišenėje-Gitara Praktikos Įrankis LCD Muzikos Styginis Instrumentas Akordas Įrankis swith krepšys Naujokas

w20084

€2.62

-0.62

€3.24

-19 %

Nauja prekė

Nešiojamų 6 Stygos 6 Nervintis Kišenėje-Gitaros Stygos Treneris LCD Muzikos Styginis Instrumentas Piršto Exerciser Praktikos Įrankiai Pradedantiesiems Gitara Priedai

Aprašymas:

Kišenėje gitara nešiojamų gitara praktikos priemonė, specialiai sukurta gitaros mėgėjams.

Jis naudojamas, kurie neturi laiko, patirties ir yra pasiryžusi pagerinti savo gitara įgūdžius.

Jūs galite jį už akordas perskaičiavimo ir chromatines skalės (grotelės laipiojimo) grojimas praktikos būdu automobilių, mokykloje, darbe ar bet laisvo laiko, taip, kad padėtų pagerinti savo pirštų lankstumą ir greitį iki gitara pažangą.

Nesvarbu, esate naujokas ar gitaros veteranas, jis yra neabejotinai jūsų intymus praktikos įrankis.

Ypatybė:

1. Gitaros akordas treneris priemonė - pastatytas pasukti ekraną siekiant išlaikyti dažniausiai naudojami akordai, kurios gali padėti gitara pradedantiesiems / studentams plėtoti raumenų atminties akordai, ir yra puiki priemonė pirštas praktika.

2. Praktika su metronome - yra metronome į prietaisą, todėl žaidėjai gali mokytis akordus, naudojant pasirinktinį ritmų. Tai ramioje praktikos priemonė, nr. gitara groti garso, todėl jūs galite ne žaisti jį kaip tikras gitaros melodija ar žaisti.

3. Autentiškas plieno stygos - įrengta autentiško gitara plieno stygos padėti gitaristų statyti manikiūras.beautiful. Įtampa stygos gali būti koreguojama, atsižvelgiant į priemonių paketą, kad atitiktų save ir optimizuoti vartotojo patirtį.

4. Nešiojamas kišenėje Gitara - dėl savo mažas ir lengvas korpusas. Patogus įrankis Gitara mokiniai, kurie vis dar nori patirties, keliauti, o ne pareikšti didžiulis gitaros, kai jūs keliaujate, galite atlikti šį kompaktiškas prietaisas išlaikyti savo kasdienėje praktikoje.

Specifikacija:

Medžiaga: plastikas + elektroninė

Spalva: Juoda

Dydis: 310x45x60mm/12.2x1.77x2.36"

Baterija CR2032 3V mygtuką baterijos

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos. Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Akordas exerciser

1 X Apsauginis krepšys

1 X Mygtuką baterijos

1 X Akordas reguliavimo raktu

1 X Instrukcija (Kinų + anglų kalba)

Žymos: Gitara Dalys Ir Priedai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Gitara, Dalys Ir Priedai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Gitara Dalys Ir Priedai

Tipas Metronome
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris gitara
Kištuko Tipas NĖRA

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai