Gelfavor Vaivorykštė Gelio lenkijos Nustatyti, kad Visi Už Manikiūro Pusiau Nuolatinis Vernis Top Coat UV Gelio Lako, Mirkymas Off Nagų Dailės Gelis Nagų lakas

w20111

€0.64

-0.34

€0.98

-34 %

Nauja prekė

GELFAVOR Gelis Lakas UV Gelio Lako Nuolatinis Nagų lako Vaivorykštė Spalvingas Blizgučiai Nustatyti Lako Hibridas, Nagų Dailės, Visi Už Manikiūro

Gamintojas: GELFAVOR Pavadinimas: Neon Gelio lenkijos Medžiaga: UV Išgydomas Dervos Kiekis: 5ml Spalva: 12 Spalvos Išgydyti: UV&LED Lempos Kokybė yra mūsų 1 prioritetas. Populiariausios spalvos pasirinktinai. Tinka visoms progoms.

Trys Žingsniai į manikiūro patys:

1.-Formos nagų paviršių, nuvalykite odeles, poliravimo nagų paviršiaus ir nuvalykite dulkes. 2.-Taikyti BASE coat (Atminkite, kad ruonių krašto vinis). Išgydyti su LED lempa 60 sek. arba UV lempa 2 minutes. 3.-Taikoma 1 sluoksnis gelio lenkijos. Išgydyti su LED lempa 60 sek. arba UV lempa 2 minutes. 4.-Taikyti daugiau sluoksnis gelio, lenkijos, jei spalva yra ne gana ryškus. 5.-Taikyti viršutinį sluoksnį. Išgydyti su LED lempa 60 sek. arba UV lempa 2 minutes. 6.-Nuvalykite lipni likučių nagus su valikliu.

Du Žingsniai pašalinti:

1.-Atsipalaiduokite nuo nagai į akrilo valiklis apie 5 minutes. 2.-Rip žemyn visą gabalas nagų emalio švelniai ant kiekvieno nago.

Maloniai priminimas:

1.-Neto tūris yra 5 ml. Bet butelio talpa yra daugiau nei 5 ml. Gelis nebus visiškai užpildyta butelį! 2.-Laikykite sandariai uždarytą, saugoti iš saulės spindulių, laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Mes priimame kreditinės kortelės WebMoney WM TT Western Union Qiwi piniginėje, ir t.t. Pirkėjas turi atsakinga už visų mokesčių ar muitų, kurie moka jų vietos valdžios, jei nėra jokių mokesčių.

Laivybos Laikas: ePacket Į JAV: 7-15 dienų Kinija Paštu, Oro Paštu/Singapore Post: Apie 25 darbo Dienos Laivybos laikas Rusija bus 30-50days ar ilgiau dėl griežtų vietos muitinės patikrinimo. Laivybos laikas Brazilija bus 50-100days ar ilgiau dėl griežtų vietos muitinės patikrinimo. Jei pasirinksite DHL, "Fedex", EMS, UPS laivybos bus greičiau, paprastai 7-15 darbo dienų. Užsakymai bus tvarkomi per 48 valandas. Jums bus pranešta on-line, kai jis siunčiamas ir sekimo informaciją, paprastai atnaujinamas per 72 valandas.

Mes darome kokybės patikra prieš išsiunčiant prekes. Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su item, gavus jį. Visus laiškus bus atsakyta per 2 darbo dieną. Jei norite grįžti sklypas, prašome tiesiog grįžti į mus per 30 Dienų į pradinę būklę. Pirkėjas turi mokėti už grąžintas krovinių. Tada galime išrašyti visa grąžinamoji išmoka, jums po grąžinama prekė atvyko mūsų sandėlio

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.Jei turite kokių nors klausimų , prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Have a nice day. Jei turite kitų klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Rosalind bus visada suteikti jums geriausias paslaugas ir produktų.

Žymos: Nagų Gelis, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Gelis, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Gelis

Sertifikatas SGS/ MSDS/CE
Paketas Apima 1 x Nagų Gelis
Sąlyga 2 metai
Sertifikavimo KAULŲ IR RAUMENŲ SISTEMOS,SGS
Elemento Tipas Nagų Gelis
Ilgalaikis Laikas 3 Savaites arba Virš
Kietėjimo Laikas LED lempos, 30s;UV lempa 2 min
Tomas 5ml
Prekės Pavadinimas Gelfavor
Tipas UV Gelis
Kiekis 1Pcs
NET WT 5ml
Modelio Numeris RJ-P251~RJ-P262
Mirkymas Off Avaliable
Reikia BASE&TOP Coat
Naudojimas UV Nagų; Nagų Dailė "PASIDARYK pats"
Komponentas Derva

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai