Karšto RDA Signalo Blokavimo Maišelio Dangtelis Signalo Blokatorius Atveju Faradėjaus Narvo Maišelį Keyless Automobilio Raktus Radiacinės Saugos mobilusis Telefonas

w20150

€1.49

-0.47

€1.96

-23 %

Nauja prekė

Savybės:

Signalo slopinimo stiprumas:90dB

Signalo ekranavimo efektyvumas:100%

Spalva:Kaip paveikslėlyje

Dydis:12 * 8cm

Medžiaga:anglies pluoštas

Aprašymas:

1. Anti-radiacijos: Naudoti mobilųjį telefoną įdiegti ekranas maišelį, kad išvengti elektromagnetinė spinduliuotė iš mobiliųjų telefonų pati nuo žalos žmogaus organizme, tačiau tai neturi įtakos normalios komunikacijos. Ji yra mėgstama ir mylima, nėščioms moterims, siekiant užtikrinti sveiką augimo vaisius.

2. Ekranas signalas: Įdėti mobilųjį telefoną į ekranas maišelį. Kai skambinate mobiliuoju telefonu, jūs išgirsite pranešimus "vartotojo jūs rinktų negali būti prijungtas laikinai, prašome dial vėliau" arba "mobiliųjų telefonų jums rinktų yra ne ryšio zonoje".

3. Anti-informacijos nutekėjimo: Įdėti mobilųjį telefoną į ekranas maišelį, kiti negali stebėti ir rasti jums per mobilųjį telefoną; tu negali pavogti, konferencijų kiekis per mobilųjį telefoną, ir negali pavogti ar sunaikinti informaciją savo mobiliajame telefone.

4. Anti-degaussing: Visų rūšių atminties kortelių ir elektroninių produktų saugojimo laikmenos yra pateikiami į ekranas maišelį, kad išvengti degaussing, apsaugoti duomenų jame saugomą informaciją, išvengti trukdžių, elektromagnetinių laukų ir išvengti duomenų praradimo. Jei banko kortelė dedama ekranas maišelį, signalą apie mobilųjį telefoną, gali būti užkirstas kelias degaussing banko kortelės, taip išvengiant problemų pašalinimo juosta.

5. Pašalinti statinės elektros.

Dydžių lentelė:

12 * 8cm

Pakuotė:

1*signalo blokavimo krepšys

Pastabos:

1. 1 colis = 2,54 cm

2. Prašome įvertinti patys pasirinkti tinkamą dydį.

3. Nes skirtumas tarp skirtingų ekranų, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū!

Žymos: Pagrindiniai Atveju Automobilis, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Klavišą Atveju Automobilis, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Pagrindiniai Atveju Automobilis

Medžiagos Tipas Anglies pluošto
Signalo ekranavimo efektyvumas 100%
Signalo slopinimo stiprumas 90dB
dydis 12 * 8cm
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai