Moterų Spalvinga Vaivorykštė Dryžuotos Kojinės Kelio Aukštakulniais Gyvulių Rankos Šiltesnės Pirštinės Helovinas Kostiumas Cosplay Partijos Veiklos

w20327

€2.84

-1.33

€4.17

-31 %

Nauja prekė

Rinkinį Sudaro : 1 Porą Kojinių, 1 Pora Pirštinių

Būklė : Nauja

Medžiaga : Poliesteris, Medvilnė, Spandex

Dydis :

Pirštinės: Ilgis apytikriai. 34cm/13.6 colių (tampus)

Kojinės: Ilgis apytikriai. 52cm/20,8 colių (tampus)

Savybės : Aukštos Kokybės : Pagaminti iš kokybės medvilnės, poliesterio ir spandex, minkštas, patogus, odos draugiškas ir orui, galima nešioti ilgą laiką. Patogūs Drabužiai : Jie tilptų puikiai ir be nuspaudžiant į unflattering būdas ir kai kurie elastinga viršuje, kad apsaugotumėte juos nuo kritimo žemyn. Vienas Dydis : Kojinės yra kelio aukštumas ir gali gal būti ištemptas šiek tiek virš kelių, pirštinės gali būti ruožas žemyn 3/4 dilbio. Vienas dydis tinka labiausiai. Unikalus Dizainas : Juostele vaivorykštė dizainas išlaiko jūs ieškote mados ir žavinga, kurie yra puiki dovana jūsų šeimai ar draugams arba sau. Kartų : Puikus helovinas kostiumas, kalėdinis vakarėlis, įdomus šalis, cosplay veiklos rezultatus ir rodo, gauti tie, kurie skirti pabrėžti, šalies ir normalaus gyvenimo.

Produkto Aprašymas : Moterų, Vaivorykštės Juostų Kojines/Pirštines. Super patogūs nesijaučia riboti ne visi. Sukurta su ryškiomis vaivorykštės spalvomis, siekiant pritraukti kitų dėmesį. Puikus aksesuaras prie jūsų rankos ir antblauzdžiai šiltas, per kietas ir šaltas oras. Puikiai veikia kaip mados pareiškimą vasarą, kaip kojų šilčiau, tuo šaltesnis kartus, ir kaip smagu, be to, ne seksuali išdykusi akimirkų.

Draugiški Patarimai:

Dydis yra matuojamas rankas, prašome leisti nedidelius matavimo klaidų. Foto spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuo tikrojo produkto dėl spalvų ekranas skirtingų monitorių.

Žymos: Kojinės, Apatiniai & Sleepwears, Pigūs Kojinės, Aukštos Kokybės Apatiniai & Sleepwears, Kojinės

Medžiaga Poliesteris
Lytis MOTERIS
Modelio Tipas dryžuotas
Elemento Tipas Kojinės
Modelio Numeris Dryžuotas su Gyvulių Pirštinės
Elemento Ilgio Stockings
Nepadori Nuotrauka No
Seksualinio Pobūdžio No
Prekės Pavadinimas YiZYiF
Storis Plonas (Vasarą)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai