Karšto Pardavimo Nerūdijančio Plieno Strypas Nukenksminimo Švaresnis Rūdžių Plauti Puodą Magic Brush Daugiafunkcinis Virtuvės Švarus Įrankiai

w20628

€1.51

-0.26

€1.77

-14 %

Nauja prekė

Savybės: 100% Brand new ir Aukštos kokybės, rūdijimo, oksidacijos ir puodus ir keptuves į koksavimo daiktai turi specialias funkcijas, Valymo įranga,Ji turi tvirtą skaidymas,taikymo Sritis yra plati, Daugiafunkcinis už: Automobilių padangų/durų/sienų/grindų/virtuvės/vonios kambarys, ekologiškos namų valymo priemonės, Spalva: Atsitiktinai,be spalvų pasirinkimas Naudojimas: Drėgnų o apliejimo krašto, išorinės membranos naudoti iki jums iškirpti apskritimą, atsargos. Jei rūdžių buvo sunkus, prašome sudrėkinta švaresnis geriau.

Pakuotė: 2vnt X Švarus Stick Ei, mano draugas: Dydis Maždaug : šių dydis yra apie Azijos Dydžio , jums gali nuspręsti savo dydį CA dydis . 1 colis= 2,54 cm Skirtingų Monitoriaus spalvos gali būti skirtumas, Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. Ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.

Žymos: Šepetys, Įrankiai, Pigūs Šepetys, Aukštos Kokybės Įrankiai, Šepetys

Prekės Pavadinimas Halojaju
teptuku virtuvė Mikropluošto
dulkių šepetys taurės šepetys
Plovimo Šepetys Rūdžių nuėmimas lazdele
Kategorijos Valymo Priemonės
produkto pavadinimas švariu teptuku
Modelio Numeris Zhen201803-B110
Funkcija valymas
kichen priedai poliravimo šepečiai
Rankiniai Įrankiai sienų dažai teptuku
nerūdijančio plieno šepetys puodą cleaner
Šepečių Medžiagos Sintetinio Pluošto
Virtuvės Valymo Metalo Valymo Šepetys
Produktas Cleaner
Tipas Pramonės Šepetys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai