Aukštos kokybės pagalvės užvalkalą mesti pagalvę pagalvėlė padengti namų sofa-dekoratyvinis užvalkalas pliušinis kalėdų stiliaus modelis pagalvės užvalkalą

w20645

€2.43

-0.94

€3.37

-27 %

Nauja prekė

Ypatybė: 100% Brand new Dydis: 45 x 45cm (17.7" x 17.7") Medžiaga: Poliesteris Svoris: 80g Patarimai: A. kaina yra tik užvalkalas, įskaitant vidinis padas. B. Dėl šviesos brigthness, nekilnojamojo spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuotraukos. C. norint išlaikyti spalvą švieži, galite pridėti šiek tiek druskos į vandenį savo pirmojo skalbimo. Pastaba: Prašome leisti nedidelius klaida dėl rankinis matavimas. Spalva ekrane gali skirtis dėl skirtingų monitorių, todėl nuotraukos gali ne visai atspindi spalva elementą.

Atsiliepimai: 1. Palikite 5 žvaigždučių atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, mes vertiname jį (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių, Laivybos laikas 5-žvaigždučių). 2. Jei produktai gavote buvo sugadinta ar negerai stilių, prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų pirma, maloniai prašome susisiekti su mumis,mes susidoroti su juo ir išsiaiškinti geriausius sprendimus, Jūsų satisfication yra mūsų pasiūlymas būtų padaryti geriau. Pristatymo ir grąžinimo politika: 1. Mes jums apskritai darykite užsakymus per 48hours, kai gausime mokėjimą. 2. Kinija po eilinio mažas pakelis plius ir Kinija paštu registruotu oro paštu trunka apskaičiuota 15-60 dienų. 3. Rekomenduojama siuntas: www.reefaquarium.lt standartinis pristatymas--labiau stabili,saugesnis,greitesnis. 4. Mes taip pat siūlome express shippings kaip DHL, UPS, AVS ir tt, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei esate skubiai reikia, tai ar kiekis yra didelis.

Žymos: Pagalvėlė Padengti, Namai Ir Sodas, Pigūs Pagalvėlė Padengti, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Pagalvėlė Padengti

Naudoti Automobilis
style7 atspausdintas užvalkalas
Stilius Pagalvėlė Padengti
style6 Automobilių apdailos užvalkalas
style2 mesti pagalvės
Formos Aikštė
Modelis neklijuotinė
dydis 45x45cm
style4 dekoratyviniai pagalvių užvalkalus
style1 Pagalvė Padengti
Modelio Numeris D61
Prekės Pavadinimas shincoo
Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
style5 Pagalvėlių Apvalkalus
style3 pagalvėlės namų dekoro
Rinkinys Tipas No
Spalva 24 spalvų
Technics Audiniai
Modelio Tipas AUGALŲ

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai