1 Krūva 18 Vadovai Dirbtinio Šilko Augalų Cycas Palmių Sodas, Namų Apdaila

w20817

€3.09

-0.72

€3.81

-18 %

Nauja prekė

Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės. Krūva yra 18 vienetų lapų. Puikus kieme sodo puošmena. Tvarkingas ir gražus, puikus, namų, biurų apdailos pridėti jutiklinio gamtos tema jūsų kasdieniame gyvenime. Šias gražus augalai pridėti spalvų ir prisiliesti prie gamtos skonio į jūsų namus. Puikus dekoravimo namai, vestuvių, pobūvių, viešbutis, kavinės, restoranai, prekybos centro,, super rinką. Nereikia vandens apvaisinti ar net vėl puodą, ji bus puikiai atrodys daugelį metų. Cycas palmių puokštė tik vazonas ar kitų vazos nėra įtraukti.

Specifikacijos: Prekės Pavadinimas: Dirbtinių Augalų Veislės: Cycas Palmių Medžiaga: Dirbtinis Šilkas Audiniu Žiedų Spalva: Žalia Ilgis: Apytiksl. 47cm/18.50 Kiekis: 1 VNT (kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas)

Pastaba: 1.Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių 2.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. 3.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū!

Komplektą sudaro: 1 X Dirbtinių Augalų (Ne pardavimo pakuotės) 342021

Žymos: Dirbtinis & Džiovintos Gėlės, Namai Ir Sodas, Pigūs Dirbtinis & Džiovintos Gėlės, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, šilko augalai, dirbtinio šilko augalų, dirbtinio šilko

Gėlių spalva
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Proga Kita
Tipas Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris GUGUJI222
Stilius Gėlė
Gėlių Stilius Gėlių Filialas
Medžiaga Šilko
Klasifikacija Dirbtinės Gėlės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai