Nauja
Lusija Amatų 2yards/daug Juoda Nėrinių Audinio Apdailos Juostelės

Lusija Amatų 2yards/daug Juoda Nėrinių Audinio Apdailos Juostelės "PASIDARYK pats" Drabužis, Plaukų Aksesuarų, siuvinėtų nėrinių juostelės N0202

w20930

€0.77

-0.04

€0.81

-4 %

Nauja prekė

Lusija Amatų 2yards/daug Juoda Nėrinių Audinio Apdailos Juostelės "PASIDARYK pats" Drabužis, Plaukų Aksesuarų, siuvinėtų nėrinių juostelės N0202 Pavadinimas : Nėriniai Apdailos Juostelės Medžiaga : Nailonas / Medvilnė Dydis : 10mm/18mm/20mm/25mm/30mm/33mm/40mm Spalva : Juoda Pakuotė : 2yards/daug, 6yards/daug Naudojimas : Puikiai tinka Suknelė, headware, kraštų, rankinės, aksesuarai, kepurės, lėlės, drabužiai, vestuvinės, vestuvių siuvimas, vestuvių dekoravimas ir kt. Taip pat idealiai tinka aplikacijos embellishment mados drabužiai, aksesuarai, amatų projektais, namų apstatymo ir daugiau. Pastaba: 1.Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2.Prašome leisti 1-3mm skirtumai dėl rankinis matavimas.

3.Dėkojame už jūsų prašome suprasti.

Dėl fotografijos technikos ir apšvietimo problema, vaizdų atsiradimo šiek tiek chromatism palyginti su Faktinis produktus.Prašome atkreipti dėmesį į tai!! Ačiū

Apie Mokėjimą:

1.Mes priimame T/T sąlyginio DEPONAVIMO.

2.Mes nesame atsakingi už bet vietos muitų ar mokesčių savo šalyje.Nemokamas pristatymas kaina nėra įskaitant Importo mokesčius.tad jei prekės kaina viršija $200 reikia Citata tarifus.

PRISTATYMAS:

1.Visą mokėjimas turi būti atliktas prieš mūsų siuntą. ir mes atsiųsime jums daržininkystė NE po išsiųsti šiuos produktus.

2. Prašome įsitikinkite, kad jums paliko mus Adresas / Telefonas (mobilusis telefonas) /Zip Kodas yra teisingas . Mes norėtume neatsako už neteisingą adresą ir/mobiliojo telefono numerį.

3. Registerd paštas reikia 15-35days (neapima šeštadienis &sekmadienis) pasiekti, kad pirkėjas (nuotolinio regione reikia daugiau dienų) . Prašome palaukti.Tai priklauso nuo to, mažiausios kainos ir sąnaudų(Nemokamas Pristatymas) !

Freeback:

Jei turite bet kokių klausimų.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis.

Prašau, nepalik mūsų "Neigiamo"arba" Neutralus"atsiliepimų atsitiktinai !.Ačiū

Žymos: Nėriniai, Namai Ir Sodas, Pigūs Nėriniai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, siuvinėtų nėrinių juostelės, nėrinių juostelės, apdailos juostelės

Apdaila Nėriniai
Funkcija Tirpsta Vandenyje
Technics Megzti
Spalva Juoda
Pakuotė 2yards/daug, 6yards/daug
Modelio Numeris N0202
Medžiaga Nailonas / Medvilnė
Tipas Didmeninės No
Prekės Pavadinimas Lusija amatai
Audinio Tipas Akies
Plotis 10mm/18mm/20mm/25mm/30mm/33mm/40mm
panaudota Apdailos ir "PASIDARYK pats"
Kilmės KN(Kilmės)
Kilmės vieta Zhejiang, Kinija (Žemyninė)
Produkto Tipas Nėriniai
Rinkinys Tipas No

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai