Custom Vardą Pasaulio Kelionės "PASIDARYK pats" Dovanų "iPhone" 12 " Pro "Atveju Mielas 8 Plus SE 2020 XS Aišku, Dangtelis, skirtas "iphone" 11 " Pro Max X XR 6 7 Plius

w20945

€1.58

-1.05

€2.63

-39 %

Nauja prekė

Aukštos kokybės skystas silikonas telefono dėklas

Funkcija 1. Aukštos kokybės Skystu silikonu minkštos medžiagos, jaustis patogiai. Geras kokybės ir patvarus. 2. iPhone galinį dangtelį, siekiant išvengti žalos, padarytos telefono kritimo. 3. Telefono dėklas gali būti plaunami vandens, lengva valyti. 4. Kūrybos modelius pridėti kūrybiškumo į savo mobilųjį telefoną. 5. Paramos, pritaikymas, noriu savo unikalų mobiliojo telefono atveju? Prašome susisiekti su mumis.

Kaip custom jūsų telefono atveju?

1.Pirkimo metu, galite pastebėti, pavadinimas/tekstas, kurį reikia užsakymo. 2.Taip pat galite susisiekti su mumis tiesiogiai ir pasakykite mums, pavadinimas/tekstas, kurį reikia pritaikyti. 3.Jei jūs neturite padaryti, mes taip pat su jumis susisiekti, paklausti, ką jums reikia pritaikyti, jums tik reikia atsakyti į mūsų laiko užbaigti pritaikymas.

Sihpment

Gavus jūsų užsakymą, mes, bus visiškas pritaikymas ir pristatymas-per 48 valandas. Jei turite kokių nors problemų, pvz., logistika negali būti patikrintas, pakuotės prarado, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai, mes susidoroti su problema jums. Mes neleis prarasti viską.

Serviece

Mes turime profesionalių po pardavimo komandos tarnauti jums. Jei yra problema su produktų, tokių kaip žala, blogos kokybės, modelio pritaikymas, klaidos ir kt., prašome susisiekti su mumis tiesiogiai, mes jums tinkamą sprendimą. Mes tikimės, kad suteikti jums priimtinas paslaugų ir produktų, ir linkiu jums malonu apsipirkti.

Žymos: Telefono Dėklas & Apima, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Dėklas & Apima, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Dėklas & Apima

Tipas Pasaulio Žemėlapyje Asmeninį Užsakymą Vardas, Pavardė Telefono Dėklas
Suderinamo "iPhone" Modelis "iphone 5" SE 6 6plus 7 7plus 8 8plus X XR XS MAX
Savybės Skaidrios TPU Telefono dėklas skirtas iPhone
Medžiaga Minkštas Skaidrios TPU silikono
Prekės Pavadinimas Shaka Laka
Kilmės KN(Kilmės)
Dizainas Skaidrus
Suderinamos Prekės "Apple ""iphone".

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai