Šunų Antkaklis Šviesos Naminių Reikmenys baterijomis, LED Mirksi Padidėjo Matomumo Lauko Pėsčiomis Žėrintis Vandeniui Naktį Saugos

w20977

€2.45

-0.65

€3.10

-20 %

Nauja prekė

Aprašymas:

Naktį Apšvietimas: Naminių šunų antkaklis žibintai gali būti apšviesti naktį, todėl juos puikus naktinio pasivaikščiojimo ar kelionės, užtikrinti saugumą jums ir jūsų augintinė.

Didelis Matomumas: LED žibintai, yra Super Šviesus. Jūsų šuo bus lengva rasti tamsoje, matomas kitiems vaikštynės, poilsiu, dviratininkai, vairuotojai ir pan.

Plačiai Naudojamas: LED šunų antkaklis žibintai, dviračiai, žibintus pateikti gana ryškus aplinkos šviesumas skaityti, rasti savo raktą ar skylutę, raskite palapinė linijos, ir stovyklavimo įranga.

2 Apšvietimo Režimai: Turi 2 parametrus apšvietimo režimai, hidroizoliacijos ir visada, mirksi apima greitai mirksi ir lėtai mirksi, lengva valdyti, built-in 2vnt x Mygtuką, baterijų, gali dirbti apie 40h.

Medžiaga: Šis antkaklis yra pagamintas iš PVC+ABS, lankstus, gali būti valomi lengvai, gerai visų oro sąlygų, lengvas, tvirtas, patvarus.

Specifikacija:

Medžiaga: PVC+ABS

Spalva: Mėlyna, Balta, Raudona, Oranžinė, Geltona, Žalia, Rožinė, Spalvinga

Matmenys(LxW): Apie 24x3.8cm/9.45x1.5inch

Šviesos Šaltinis: LED

Varomas: 2vnt x Mygtuką baterijos(Built-in)

Komplektą sudaro:

1pc x Šunų Antkaklis Šviesos

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti 1-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

ATSILIEPIMAI

1. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

PRISTATYMAS 1. Paruošimo Laikas: mums reikia 3-7 darbo dienas parengti užsakymą, Ignoruojant kiek dienų perdirbimo lieka. 2. Nėra limitied Užsakymą/Vertė mūsų parduotuvėje. Mes siūlome nemokamas pristatymas visame pasaulyje dėl kiekis, bet ir bet kurio vertė-3. APO/FPO/DAP Laivybos atsiprašome, kad P. O. Dėžės ir karinės adresai (GOA, FPO) negali būti pristatytas.

REFOUND & KEISTIS

Mes turime KU komandos išbandyti jūsų užsakyti gaminiai yra veikti netinkamai, kol jie yra supakuoti ir išsiųsti. Tačiau jums reikia patvirtinti, kad jūsų suknelė dydis atidžiai prieš perkant (dydis rezultatai bus matyti po kiekvienu prekės). Dė: mes negalime sutikti keistis arba atšaukimas po jūsų užsakymas buvo vežamos. Toliau pateikta informacija yra reikalaujama, kai jūs atspindėti problemą: ----Užsakymo numerį ----vaizdo/vaizdo įrašo defektais, karoliukai.

Jei turite bet kokių klausimų apie grąžinimo politiką, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

MŪSŲ GARANTIJA, Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo, galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 30 dienų nuo pristatytas dienos. Prašymą: 1. Duomenys, gauti per 30 dienų nuo pristatytas dienos. 2. Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje. 3. Grįžti laivybos mokestis buvo apmoka pirkėjas.

Žymos: Antkakliai, Namai Ir Sodas, Pigūs Apvadai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Antkakliai

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas HOUSEEN
Medžiaga Kita
Tipas Antkakliai
Modelis Kietas
Sezonas Visi sezonai
Funkcija ŽIBINTAI

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai