Šiaurės Stiliaus Kraštovaizdžio Drobės Plakatas Vintage Camera Muzikos Ežero Laivo Pobūdžio Sienos Menas Spausdinti Dažymo Apdailos Nuotrauką Namų Dekoro

w20990

€2.20

-2.59

€4.79

-54 %

Nauja prekė

Produktų Išsamiai

Drobė yra geriausia medžiaga plakatas.Medžiagos storos, Storng, atsparus Vandeniui, plakatas turi ryškių spalvų ir neblunka. Pastaba:Tai yra plakatas,tik Medinis rėmas nėra įtrauktas.

Prekybos Išsamiai

Visas paketas bus pristatytas su sekimo numeriu 1~2 darbo dienas, ePacket ir Kinija paštu, oro paštu, yra mūsų numatytąjį paslaugų,Prašome susisiekti su mumis, jei norite, kad experss pristatymo. Pastaba:Prašome įsitikinti, kad jūsų adresas yra tiksli ar išsami.Tikimasi, pristatymo data turės įtakos muitinės,Oro ir pan., Kartais tai gali užtrukti šiek tiek ilgiau, gauti paketą,Prašome susisiekti su mumis, jei norite išplėsti savo užsakymą apsaugos laiką.

Paslaugos Išsamiai

Jei iškyla Kokybės Problema,Pakavimo Žalą,Spalva Klaidos,Dydis Klaidos ir pan, Grąžinti arba pakeisti prekę yra priimtinas.Pažadame 100% Pasitenkinimas garantuotas.

Žymos: Dažymas Ir Kaligrafija, Namai Ir Sodas, Pigus Dažymas Ir Kaligrafija, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Dažymas Ir Kaligrafija

Šiuolaikinio Namų Dekoro Juoda Balta Plakatai
paveikslų gyvenimo kambario sienos Šiaurės Gamtos Tapyba
Tipas Drobė Spaudiniai
Formos Vertikalus Stačiakampis
Forma Vieną
Rėmelio režimu Neįrėminti
Prekės Pavadinimas ALLBLUE
Medžiaga Drobė
Technics Purškiamojo Dažymo
Skandinavijos Dekoras Sienos Plakatas Kraštovaizdžio
Rėmas No
Originalus No
Vidutinis Vandeniui Atsparus Rašalas
Paramos Bazės Drobė
Stilius Realistas
Modelio Numeris MB111206
Dalykai Kraštovaizdžio

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai