Vyras Tree Hugger Medžio Veido Lauko Juokingas Senas Žmogus, Medis, Skulptūros Meno Kieme Sodas Peeker Įdomu Sodo Puošmena

w21004

€3.56

-1.84

€5.40

-34 %

Nauja prekė

Vyras Tree Hugger Medžio Veido Lauko Juokingas Senas Žmogus, Medis, Skulptūros Meno Kieme Sodas Peeker Įdomu Sodo Puošmena

Kulka Taškų: 1、Įdomu Sodo Puošmena: Šis vyras, medžio paviršius yra pagamintas iš labai smulkių raižyti derva su linksma šypsena. Tai yra juokingas apdailos papuoš kiemą ar sodą.

2、Kas Stebina: Mūsų juokingas vyras, atrodo, turi savo akis veikiami iš žievės ar medienos.

3、Realus Forma: senas žmogus medį apkabinti turi realią formą, baudos kokybiškos ir natūralios spalvos ir tekstūros, kurie daro 3D darbai atgyja.

4、Suteikti Gyvenimo Medžiai: Naudoti medžio veidą papuošti lauke, ji yra lengva paversti bet kokį medį į asmeninį gyvenimą. Veido medžio skulptūra padarys jūsų gyvenimą, pilną linksmybių.

5、Lengva įdiegti ir naudoti.

Savybės:

1. Įdomu Sodo Puošmena: Šis vyras, medžio paviršius yra pagamintas iš labai smulkių raižyti derva su linksma šypsena. Tai yra juokingas apdailos papuoš kiemą ar sodą.

2. Kas yra Keista: Mūsų juokingas vyras, atrodo, turi savo akis veikiami iš žievės ar medienos.

3. Tikroviškos Formos: senas žmogus medį apkabinti turi realią formą, baudos kokybiškos ir natūralios spalvos ir tekstūros, kurie daro 3D darbai atgyja.

4. Suteikti Gyvenimo Medžiai: Naudoti medžio veidą papuošti lauke, ji yra lengva paversti bet kokį medį į asmeninį gyvenimą. Veido medžio skulptūra padarys jūsų gyvenimą, pilną linksmybių.

5. Lengva įdiegti ir naudoti.su kablio skyles ant nugaros

Techniniai duomenys:

Stilius: vyras medis veido

Medžiaga: derva

Tinka: žievė, sienos, biuro, kiemo dekoracija

Svoris: apie 400g

Pakavimo Sąrašas:

1*Lauko Juokinga Vyras Medis

Žymos: Sodo Statula & Skulptūros, Namai Ir Sodas, Pigūs Sodo Statula & Skulptūros, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Sodo Statula & Skulptūros

Tipas 1 Juokinga vyras su žieve veido apdaila
Parama Drop laivyba/didmeninės
Medžiaga Derva
Temos MEDIS
Tipas Skulptūra apdaila
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Medžio Veido Apdaila

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai