60W 907 lituoklio temperatūros kontrolei reguliuojamas vidaus šildymo, elektros lituoklio elektroninių 110v, 220v

w21028

€2.52

Nauja prekė

Funkcija

1. Šis elektros lituoklio temperatūra reguliuojama nuo 200℃-450℃. Yra apvalus ratas rankenėlę ant veleno kūno vartotojams reguliuoti temperatūrą patogiai. 2. Yra įvairių žvakės galima įskaitant 110V JAV kištuko, 220V, EU plug, 240V AS plug and UK plug. 3. 60W galia, Keramikos šildytuvo viduje lituoklio galiuko, įsitikinkite, kad jis yra greitas šildymas. 4. Tinka naudoti pramonėje ir namuose "PASIDARYK pats".

Dėmesio

1. Laikykite jį atokiau nuo Vaikų. 2. Laikyti patarimas visada padengtas alavo ir naudojimo metu, nereikia ardyti į dalis, kai ji yra darbo. 3. Nenaudokite stiprių rūgščių srautas. 4. Jeigu litavimo patarimas nėra stick alavo prašome lenkijos patarimas su smulkiu švitriniu popieriumi. 5. Jei Ji turi dūmų, susidarančių patarimas, kai jūs jį naudoti pirmą kartą, kuri yra normalu, nesijaudink.

Pakcage įskaitant

Prašome pasirinkti tinkamą rinkinys, remiantis praktinių poreikių. Sveiki atvykę į susisiekti su mumis dėl bet kokių klausimų.

Nuotraukos

Apie Laivybos

1.Prašome palikite savo tikslią siuntimo informacija(įskaitant vardą, pavardę, tikslų adresą ir telefono numerį), pateikdami užsakymą, įsitikinkite, kad jums galėtų gauti paketą sklandžiai. 2.Atsižvelgiant į savaitgalio metu, švenčių, įvairių šalių ar kitų ypatingų priežasčių, Kartais Laivybos laikas yra ne taip tiksliai, kaip buvo žadėta, laivybos bendrovių. Jei jums nereikia gauti paketą, per 45 dienas, prašome tiesiogiai susisiekti su mūsų pagalbos, mes esame jūsų paslaugoms bet kuriuo metu. Prašome nesuteikia mums neigiamą peržiūrą, nes laivybos laikas, nes ji yra iš mūsų kontrolės.

Apie Po pardavimo, Paslaugų ir Peržiūra

1.Po to, kai gaunate prekes, Jei yra kokybės problemų, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą, mes išsiūsime jums naują arba grąžinti remdamiesi savo padėtį. 2.Jūsų peržiūra yra labai svarbu mums, prašome palikti savo brangų atsiliepimus apie 5 žvaigždžių, ir įkelti keletą nuotraukų ar vaizdo įrašą, Jei jums patinka mūsų gaminiai, ačiū! 3.Jei esate nepatenkinti mūsų produktai, prašome pranešti mums savo problemą, prieš jums parašyti apžvalgą, mūsų kolega pasistengsime atsakyti jums priimtinus sprendimus, Prašome nepalikite neigiamo peržiūrėti tiesiogiai, dar kartą ačiū.

Žymos: Elektriniai Lituokliai, Įrankiai, Pigūs Elektriniai Lituokliai, Aukštos Kokybės Įrankiai, Elektriniai Lituokliai

Išėjimo Galia 60W
Spalva Balta
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Dropshipping Prieinama
Funkcija Greitai šildyti iki
Temperautre Reguliuojamas
Matmenys 7.48 cm ilgio
Įvesties Voltagle 110V/220V/230V/240V
sting 900M-T serija patarimai
Išėjimo Temperatūros 200 C-450 C
Temperatūros Stabilumas stabili
Yra Protingas Prietaisas No

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai