Caulk Juostelės Sandarinimo Juosta Vonia Lipni Sandarinimo Juosta Virtuvės Countertop Vonios kambarys, Dušas, Tualetas, Kriauklė Sienos Kampas

w21226

€0.98

Nauja prekė

Ypatybė:

>> Specialios Konstrukcijos: Su raukšles viduryje, linijinis dizainas nemokamai vingiuotos >> Lygaus paviršiaus, gražus, atitinka visus šiuolaikinės suprojektuoti namų dekoro. >> Ji priklijuoti ant galo, labai patogu naudoti, jums gali klijuoti ant atitinkamos srities tiesiogiai. >> Sandarinimo caulk juostelės, lipnios juostos su aukštos kokybės klijais, gali laikytis bet kokio kampo ir paviršiaus formos sandarus sandarinami.

Skelbimas:

1> Prašome visiškai švaraus paviršiaus ir įsitikinkite, kad jis yra sausas, pašalinti bet kokį esamą silikono sandarinimo prieš montavimą. 2> Prašome matuojamas ilgio plotas turi būti sandariai uždarytos, siekiant nustatyti, tinkamo ilgio ir supjaustyti juostelėmis atitinkamai. 3> Kambario temperatūroje apie 25 laipsnių Celsijaus geriausia, jei temperatūra yra per žema, naudokite plaukų džiovintuvas su šilumos pasta prieš plombavimą geriau klijuoti. 4> Paspauskite tvirtai caulk juostelės ir palaukite maždaug 8-10 valandų užtikrinti sandarus sandarinami dėl geresnio poveikio.

Pakuotė:

1 x Sienų Sandarinimo Juosta

Žymos: Sienų Lipdukai, Namai Ir Sodas, Pigūs Sienų Lipdukai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Sienų Lipdukai

Scenarijus Stiklo/Vonios Kambarys
Modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas
Specifikacija Single-piece Package
Medžiaga PVC
Temos abstraktus
Stilius Kietas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai