5vnt/maišelį Spalvingas Star Širdyje, Crown Laimingas Gimtadienio Tortas Topper Cupcake Topper Vaikams Džiaugtis Vestuves Reikmenys, Namų Dekoravimo,

w21229

€0.64

-0.27

€0.91

-29 %

Nauja prekė

5vnt/maišelį Spalvingas Star Širdyje, Crown Laimingas Gimtadienio Tortas Topper Cupcake Topper Vaikams Džiaugtis Vestuves Reikmenys, Namų Dekoravimo,

Medžiaga : pu

Dydis : Ilgis 11 - 13cm

Pakuotė : 5 x tortas topper

Patarimai : Nes kitoje šviesoje, kad spalvos gali skirtis nuotraukos,ačiū už dėmesį:)

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Prekės vežamos per 3-7 darbo dienas, kai visą mokėjimo operacija.Jei jūs negalite gauti savo daiktus laiku,prašome susisiekti su mumis pirmą,mes wil patikrinti ir ją išspręsti jums kuo greičiau.Mes atsakyti į jūsų pašto per 48 valandas paprastai. kartais tenka šiek tiek atidėti, nes savaitgalį ar atostogas.Jei jūs negalite gauti mūsų pašto po 48 valandų,prašome patikrinti savo šlamšto arba susisiekite su mumis su kitų pašto adresą.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA! Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinti, ir savo projektą.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.reefaquarium.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Sekite mus džiaugtis Gerbėjų Išimtinė Nuolaida 1.VIP kainą ir papildomos nuolaidos pasekėjų 2.Laimėti nemokamą produktų ir didelis kuponus iš parduotuvės klubo 3.Žinant nauja siunta, parduotuvė, reklamos ir kitų išmokų iš anksto.

Žymos: Tortas Dekoravimo Reikmenys, Namai Ir Sodas, Pigūs Tortas Dekoravimo Reikmenys, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Tortas Dekoravimo Reikmenys

Medžiaga Putų Popieriaus
Modelio Numeris Tortas Topper
type3 Širdies Tortas Topper
Modelis Žvaigždė
Proga Motinos Diena
Rinkinys Tipas Taip
type2 Crown Tortas Topper
Prekės Pavadinimas wangchao amatų
type1 Star Tortas Topper
Tipas Didmeninės No

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai