Berniukas, Mergaitė Staigmena Lauke Dovanos Jubiliejų 5 Sluoksniu 6 Pusių Atminties Sprogimo Nuotrauka Ekranas talpinimo Kaspino "PASIDARYK pats" Albumo Vestuvių Dovana

w21867

€2.15

-1.01

€3.16

-31 %

Nauja prekė

Sveiki! Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!

Berniukas, Mergaitė Staigmena Lauke Dovanos Jubiliejų 5 Sluoksniu 6 Pusių Atminties Sprogimo Nuotrauka Ekranas talpinimo Kaspino "PASIDARYK pats" Albumo Vestuvių Dovana Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas. klientai visi yra mūsų draugai.

Mados dizaino,100% visiškai Naujas,aukštos kokybės!

Linkiu jums turėti gerą pirkinių patirties!

Ypatybė:

Atrodo kaip dovanų dėžutę ir, kai jį atidaryti, visi šonai ir patenka atgal atskleisti didelio mufti-sluoksniuotos kortelę.

Paprasta naudoti, tiesiog pagal savo idėjos PASIDARYK pats ji.

Mažas dovanų dėžutės viduje, galite įdėti žiedas, žiūrėti, karoliai ar kitas prekes, kaip ją nustebinti.

Built-daugiau nei 20 rūšių dalių, kad jums parašyti ir įrašo dalykų, tarp jūsų.

Puiki dovana sužadėtuvių, vestuvių, jubiliejaus, gimtadienio, Valentino Diena, ar net įrašyti savo kūdikio augimą. Aprašymas: Elementas, tipas: Siurprizas Lauke rėmo dydis: 14.3*14.3 CM(5.6*5.6) su Išplėsta dydis: 47*47CM(18.5*18.5 in) Spalva: juoda (juostelės spalvą atsitiktine tvarka) Tinka: dovanų Medžiaga: popierius Instrukcija: jums reikia "Pasidaryk pats" įklijuoti nuotraukas ir parašyti žodžiai dokumentų Paketą sudaro: 1* "PASIDARYK pats" nuotraukų albumą box (tik tuščią popieriaus, išskyrus nuotraukas) su kaspinu(atsitiktinė spalva) Pastabos: 1-2cm paklaida gali egzistuoti dėl vadovo matavimai (pastaba: 1cm=0.39 colių), prašome suprasti. Spalvos nuokrypis gali skirtis dėl skirtingų monitoriaus nustatymų.

Gerbiami dėkojame už jūsų užsakymą, jei jūsų užsakymas yra daugiau nei 100$, jūs galite susisiekti su manimi,aš suteikti jums tam tikrą nuolaidą arba siųsti jums greičiau laivybos būdas,have a nice day.mes padarysime viską už jus, ačiū.

1.Vežimas

Prekės bus greičiau išsiunčiamas po apmokėjimo, išvalytas.

Paprastai prekės bus pristatomos per 15-45 darbo dienų po išsiuntimo ji, Priklausomai nuo jūsų šalies, atstumas ir transportas.mes norime itm netrukus atvykti į jus.

Jūs galite kreiptis į mūsų Pristatymo Laikas svetainėje.

2.Grąžinti

Dėkojame už jūsų užsakymą,jei pakuotėje nėra atvyko per ilgą laiką,pls nesijaudinkite,jūs galite susisiekti su mumis greitai ir aš padėsiu jums ieškoti sklypo, o ne atvirą ginčą, nes jis yra tikrai skauda mums,jei ji tikrai prarado,nesijaudinkite, jūsų pinigus mes grąžinsime jums,todėl jūs galite ne prarasti ką nors. Mes elgiamės kiekvienas klientas su atsargūs ir atidūs, kad patenkintas klientas ir turite puikių,malonių pirkinių.

3.Atsiliepimai

Yra senas posakis, Kinijoje: "susitikimas yra likimas" .ačiū, kad pasirinkote mūsų parduotuvėje, mes padarysime viską už jus,

Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimų.

Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą. Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas. Ir po to, mes galime pasiūlyti papildomos keitimo ar grąžinimo paslauga.

Dėkojame už jūsų suprasti.

* Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Žymos: Gags & Praktinių Anekdotai, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Gags & Praktinių Anekdotai, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Gags & Praktinių Anekdotai

Modelio Numeris Staigmena Lauke
Baterija no
Įspėjimas ne ugnis ,ne valgyti
Mfg Serijos Numeris Kita
Lytis Merginos
Medžiaga Popierius
Temos Muzika
Matmenys 14.3*14.3 CM
Amžius Suaugusieji

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai