2vnt Silikono Naktį Burnos apsaugą už Dantų Clenching Šlifavimo Dantų Sukandimas Miego Pagalba, Balinimas Dantų, Burnos Dėklą Dantų Whitener

w21914

€0.09

Nauja prekė

2vnt Silikono Naktį Burnos apsaugą už Dantų Clenching Šlifavimo Dantų Sukandimas Miego Pagalba, Balinimas Dantų, Burnos Dėklą Dantų Whitener

Instrukcijos:

1. Praktikos nešiojant dantų plokštelę: Įdėti dantų plokštelę ant viršutinės guma, ir čiulpia orą tarp dantų plokštelę ir dantų guma čiulpti, kad dantų plokštelę, gali apimti visą eilę dantų. PATARIMAI: Pakartokite pratimą du kartus. Tai svarbus procesas, skirtas atlikti dantų plokštelę. Apatinės plokštelės yra praktikuojama tokiu pačiu būdu.

2. Minkštinimo dantų plokštelę: Supilkite 80-90 ℃ vandens į plokščiadugnis konteinerių. Vandens gylis yra tinkamas pasinerti dantų plokštelę paliekant dirbti ne vandens paviršiaus. Įdėkite dantų plokštelę vandenyje 5-7 sekundes ir išimkite.

PATARIMAI: dantų plokštelės yra labai minkštas, šiuo metu, todėl panardinimo trukmė turėtų būti ne per ilgas. Dantų plokštelės turi būti minkšta ir ištemptas, kai jis yra padidintas, ir jis turėtų būti šiek tiek deformuoti.

3. Todėl dantų plokštelę: Įdėti dantų plokštelę, kruopščiai ir greitai įdėti dantų plokštelę ant gumos, ir toliau atlikti čiulpti metodas 1 žingsnis. Pirštais paspauskite bendras paviršius plokštelę ir dantis, kad jis plonas, ir tuo pačiu metu, patarimas, liežuvio stangrina plokštelę ir vidinio paviršiaus dantis. PATARIMAI: Būti greitas, būti atsargūs, ne į užkandote sunku. Plokštelės yra tiek karšta, tačiau ji negali sukelti jokios žalos.

4. Padažą, dantų plokštelės: paspaudus pirštais 10-15 sekundžių, pašalinti dantų plokštelę ir nuplaukite vandeniu. Sumažinti perteklių medžiagos, kartu dantenų linija (linija tarp danties ir dantenų) įspaudų ant plokštelės, ir tada nupjaukite rankena

PATARIMAI: nupjaukite dalis virš dantenų linijos, taip, kad gelis gali tik kreiptis į dantis ir išvengti dirgina dantenas.

5. Taikant gelis: Užtepkite gelį tolygiai ant išorinio dantų paviršiaus dantų plokštelę. Dantų balinimo gelis turėtų būti 0,5-1mm storio kiekvieną kartą. Dantų balinimo gelis gali būti taikomi visą išorinio danties paviršiaus.

PATARIMAI: Prašome sausas viduje dėklą su minkšto popieriaus, prieš taikant gelio, todėl, kad danga yra vienodas.

Žymos: Dantų Balinimas, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Dantų Balinimas, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Dantų Balinimas

type2 Šiluminio Dantų Mouthguard
type1 MINKŠTAS
Komponentas Silikono
NET WT Kita
Kilmės vieta Kinija
dydis Moderate
Modelio Numeris HSL321

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai