4/10vnt Silikono Analoginis Nykščio Stick Tvirtinasi Dangtelis, Skirtas "Xbox" Vienas Playstation 4 PS4, PS3 Gamepad Bžūp Kreiptuką Bžūp Atvejais Accessories

w22047

€1.01

-0.67

€1.68

-39 %

Nauja prekė

Aprašymas:

Aprašymai:

Sklandžiai ir skalbti konstrukcija užtikrina komfortą ir švara. Apsaugoti savo kreiptuką nuo dulkių ir įbrėžimų. Neslidus paviršius yra puikus teikti geresnį sukibimą žaidimų rezultatus.

Ypatybė:

Patobulintas Žaidimų Patirtis su Žaidimų Nykščio Grips: Individualizuoti ir padidinti savo žaidimų patirtis su silikono nykščio rankena kepurės. Su neslidžia nykščio spaustuvai, jums nebereikia nerimauti dėl slydimo išjungti analoginės lazdelės jūsų valdiklių.

Pratęstas Nykščio Grips: Šių nykščio rankena kepurės pratęsti normalus ilgis-valdikliui, analoginis lazdos padeda lengviau kontroliuoti.

Analog Stick Apsauga: apsaugoti jūsų PS4, PS3, "Xbox " Vienas", "Xbox" One S", "Xbox" One X, Xbox 360, Wii U, ir Wii Nunchuk " analoginės lazdelės, pridedant nykščio rankena kepurės.

Lengva Įdiegti: Jokių įrankių ar laidai reikalingi. Tiesiog pasukite nykščiu kepurės viduje-out ir pop jį per kontrolierius.

Techniniai duomenys:

Techniniai duomenys:

Tipas:Thumbstick Rankena/Cap

Platforma: PlayStation / Microsoft / Nintendo

Spalva:Juoda + Raudona

Medžiaga:Silikonas

Savybės:Minkšta, Atspari Vandeniui

Svoris:2g/per

Pakuotė:

Pakuotė:

4 x Valdytojas Nykščio Rankena Kepurės

ARBA

10 X Valdytojas Nykščio Rankena Kepurės

Žymos: Atsarginės Dalys Ir Priedai, Buitinė Technika, Pigūs Atsarginės Dalys Ir Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Atsarginės Dalys Ir Priedai

Parama Dropshipping
Nintendo Modelis Super Famicom
Prekės Pavadinimas Liplasting
Modelio Numeris PS3, PS4 Xbox 360
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinamos Prekės/Modelis Nintendo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai