Kūdikių Teethers 15mm 10vnt Silikono Granulių Turas Kaklaraištis Dažų Kūdikiui Kramtyti mažiems Vaikams, Žaislas Minkštas Kramtyti Granulių maistinė Dovana Žindukas Įrašą

w22266

€1.23

Nauja prekė

-Silikono granulių 15mm - kiekis: 10 vnt. dydis: 15 mm spalvos: 42 spalvos -Stimuliuoja jutimo,regėjimo ir motoriniam vystymuisi. -Silikono granulių greitų kramtyti paramos ir dantenų masažas. -100% BPA-free,FDA patvirtintas maisto kokybės silikono granulėmis.Nėra ftalatų,cadimum,švino,PVC ar metalų. -Lengvai plaunamas.Rekomenduojame dezinfekavimo žindukas servetėlės. Išplaukite prieš naudojimą! Niekada nepalikite produktą su neprižiūrimų vaikų!

*Visos nuotraukos yra paimtos iš tikrųjų.Bet kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai,spalvas tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdus. *Visi elementai yra aišku, pakavimo ir valymo,galite tiesiog nuplaukite švariu muilo vandeniu prieš naudojimą(Indaplovė yra). *Dydis gali šiek tiek skiriasi dėl vadovo matavimo arba po granding. *Kūdikiai turėtų visada būti prižiūrima, o žaisti su suaugusiais, ir niekada negali būti paliktas vien tik. *Visi produktai yra be BPA,Ftalatų,švino ir PVC.Sertifikatai gali būti numatyta,prašome susisiekti su mumis ir parodyti man savo elektroninio pašto adresą.

Žymos: Kūdikių Teethers, Motina & Vaikams, Pigūs Kūdikių Teethers, Aukštos Kokybės Mama & Vaikams, Kūdikių Teethers

Medžiaga Funkcija BPA Free
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcijos 2 Kramtyti Karoliai, Papuošalai Priėmimo
Skersmuo 15mm
Punktas Silikono granulės 15mm
Funkcija 4 Kūdikių Teethers;Dantų Priežiūros
Modelio Numeris BD03
Spalva 41 spalvų
Funkcija 1 Kramtyti Vaikams Žaislai
Formos ROUND
Prekės Pavadinimas LOFCA
Funkcija Teether
Pakavimas 10vnt/daug
Amžius > 4 mėnesius
Medžiaga maisto kokybės silikono
Funkcija 3 Žindukas Įrašą Grandinės Priedai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai