Perlų Forma Silikono Tortas Pelėsių Cukraus, Šokolado liejimo Formos Slapukas Minkštas Pyragas Apdaila Priemonės "PASIDARYK pats" virtuvės Kepimo Priedai G083

w22509

€2.56

-0.63

€3.19

-19 %

Nauja prekė

Produkto Aprašymas

Lengthily: 21.9 cm.

Plotis: 4.9 cm.

Aukštas: 1,2 cm .

Medžiaga: silikonas .

Įpakavimas: opp maišelį .

Spalva: Rožinė .

Reitingas temperatūra:-40 c iki +210 celsijaus.

Pastaba: produkto dydį nėra didelis, kaip savo įsivaizduoti. Todėl skaitykite atsargiai aspektą, prieš pateikdami užsakymą.

Apie Pristatymo laikas

mes garantuojame, kad mes atsiųsime jums paketinių per 1-3 dienas. Jei yra skubus, galite mane informuoti, naudojant greitai, tarptautinės kurjerių, kaip UPS, TNT, DHL&Avs.

Apie stebėjimo informaciją

Jei suma jūsų užsakymas yra mažesnis nei US$7, Mes paprastai naudoti Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius taupymo gabenimo mokesčio. Bet tai yra ne tarptautinio stebėjimo informaciją. Nesijaudinkite apie tai. Jis atvyks į savo vietą.

Apie atsiliepimų

Jei jus tenkina mūsų prekes ir paslaugas, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių. Nes jūsų geri atsiliepimai padės mums eiti suteikti jums gera kokybė, palankios kainos.

Jei yra kokių nors problemų su prekių, maloniai prašome susisiekti su mumis.

Žymos: Torto Formos, Namai Ir Sodas, Pigus Pyragas Pelėsis, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, kepimo priedai, minkštas pyragas dekoravimo įrankiai, Tortas Dekoravimo įrankiai

Prekės Pavadinimas Aouke
Sertifikavimo CE / ES
Pyragas Įrankiai Tipas Liejimo formos
Nepadori Nuotrauka No
Tipas Pyragas Įrankiai
Funkcija Eco-Friendly
Medžiaga Silikono
Seksualinio Pobūdžio No
Modelio Numeris G083

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai