Didelių Gabaritų Vardą, Pašto Ženklai, Parašas Antspaudas, Pritaikytas Šviesai Antspaudas, Asmeninį Logotipą, Plomba

w22967

€3.71

Nauja prekė

Techniniai duomenys:

Yra trijų spalvų pasirinkti, juoda, mėlyna, raudona, nėra numatytoji plaukus juodai. Matmenys 10* 18,10 * 30,20 *40 yra tam tikrų klaidų rankinis matavimas. Savo dažai gali būti naudojami maždaug 1000 kartų. Prašome pareikšti savo piešimo padaryti. Susisiekite su klientų aptarnavimo, prieš pateikiant užsakymą. Ačiū.

Pastaba:

Jei turite kokių nors problemų su jūsų užsakymą , prašome susisiekti su mumis pirmą kartą .Mes stengiamės rūšiuoti ją. Atviras ginčas nebus naudinga, rūšiavimas problema . Šis antspaudas-tai ne drabužiai, antspaudas!!! Jei jums nereikia nurodyti savo vardo ir pavardės už 2 dienas, jums bus padaryti patternless dizainas pagal gavėjo vardą.

Greitai:

Dėl duobėtų Kurjerių maršrutą, pirmiausia paspauskite plombos, yra šiek tiek neaiškus, tai yra normalus reiškinys. Ji turi būti spaudžiamas kelis kartus.

Kreipkitės į klientų aptarnavimo tarnybą daugiau parašas dizainas.

Apie daiktų grąžinimo ir keitimo:

Produktas buvo pritaikyti būtent jums(savo vardą). Jei nenorite, kad jis būtų. Ji neturi jokios vertės kitiems. Ačiū už jūsų supratimą.Šis produktas priklauso individualų užsakymą prekės nėra kokybės klausimas, nepripažįsta grįžti biržos prekių. Ačiū už jūsų supratimą.

Žymos: Antspaudai, Žaislai, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Ženklų Žaislai, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Antspaudai, Žaislai

Amžius Suaugusieji
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai