Lizdo tvirtinimo prie Sienos Laikiklis, Skirtas "Google" pradinis Mini Garso Balso Asistentas prijungti miegamasis, vonios kambarys, virtuvė Studijų Garso Mount Turėtojas

w23006

€2.27

Nauja prekė

Prašome būti pažymėta: Prekės yra tvirtinimo prie sienos laikiklis, skirtas "google" oratorius,kalbėtojas nėra įtraukti į užsakymo, 100% Aukštos kokybės,sveiki atvykę į užsakymą, Aprašymas: Suderinama : su originaliu JAV, ES ir Japonija maitinimo adapteris.(Atkreipkite dėmesį, Australijos ir Jungtinių Kindom Klientams:Nes UK ir AS Kištukas yra specialios iš kitų kištuką,jis netelpa AS ir UK Plug) Šios angos sienelės laikiklį įstatykite Skirta "Google" pradinis Mini puikiai ir buvo sukurta gerai turėti vieneto saugiai, kurie gali būti įrengtas miegamasis, vonios kambarys, virtuvė,garažai ir "office" kaip ilgai, kaip ten yra lizdas. .Labai lengva įdiegti ir užrakinti Spearker su saugia įrašą puikiai be Balso ir Garso Nuostolių: Ne mikrofonai ir garsiakalbiai užblokuotas Patogumui: Perkelkite savo prietaiso į patogesnes vietas, kaip tvirtinimo prie sienos ar stovo laikiklį ir suteikti savo lizdo daug švaresnis ir tidier išvaizdą. Fantastinis Virvės Valdymas: Nevyniokite laido aplink ritės ir slėpti ji puikiai atgal savininkui. Tai padeda išsaugoti prekystalių ir viską tvarkingas ir modernus. Esminis Skirta "Google" pradinis Mini priedai, kad jūs turite turėti! Saugus Pritaikymas: Pakabinti jūsų "Google" pradinis Mini ant lizdo, todėl jūsų prietaisas mažiau-gali būti taikomos nepatogus išsiliejimo ar laido susijusių "avarijų'. Lengva Įdiegti: Tiesiog prijunkite savo kalbėtojo elektros energijos tiekimo į lizdą, įdėkite prietaisą į laikiklis, ir, naudojant trumpą laidą, kuris ateina su Mount prijungti taškas į elektros energijos tiekimas. Dabar jūs turite savo garsiakalbis išjungtas kovos ir paruoštas naudoti. Ką Jūs Gaunate : 1x Lizdo tvirtinimo prie Sienos, 1x naudojimo instrukcija. Išsamiai nuotraukos:

Nuolat aiškiai požiūris į gyvenimą! Šis punktas netaikomas būti tracker. Produkto Savybės Juda jūsų prietaisas būtų patogiau vietų, kaip wall mount ar stovėti turėtojas ir suteikti savo lizdo daug švaresnis ir tidier appearanc Wall mount Montuoja sekundžių ir darbų realizavimo. Jokių gręžimo jūsų sienos reikia! Puikiai tinka vonios, virtuvės, aikšteles, ir VISAS kitas patalpas, smart mount išlaiko savo garsiakalbį ant vertikalių paviršių, pavyzdžiui, sienos, spintos ar kur tik norite, kad būtų lengviau sugauti garso ir veiksmingiau komanda pastebėjau, ne daugiau baldų ar kitų elementų, tai blokuoja. Punktas apima 1pcs Tracker neįtraukti ) 1.VISAME PASAULYJE LAIVYBOS 2.Kad tvarkomi timly po mokėjimo tikrinimo. 3.Mes tik laivas patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą. 4.PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis ,ypač per atostogų sezoną. 5.Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo ,prašome susisiekti su mumis,mes jums sekti siuntą ir susisieksime su jumis, kaip possiable su atsakymą.Mūsų tikslas-klientų satisfication! PLS DĖMESĮ, kad dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo / kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną nuotraukas ir faktinio prekės! Atsiliepimai ir Jūsų pasitenkinimas ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą. Apie mus aš esu čia, kad padėtų jums, jei jūs turite bet kokius klausimus, prieš ir po pirkimo. Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs turite malonaus apsipirkimo patirčiai su mumis.

Žymos: Smart Priedai, Buitinė Technika, Pigus Smart Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Smart Priedai

Įspėjimas neapima prietaisas
Kilmės KN(Kilmės)
būti pagaminti iš aukštos kokybės ABS
Funkcija Passometer
Suderinamumas Viskas Suderinama
Tinkamas "Google" LIZDĄ ( 2 GEN )
Tipas Dirželis Žiūrėti
Prekės Pavadinimas Baaletc
Kostiumas "Google" pradinis Mini " (1 GEN )
Kalbos Portugalų
Po Paslaugos 12 mėnesių
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai