Vakarai steampunk retro lydinio monetų pakabukas vyrų karoliai ilgai natūralios odos virvę karoliai vyrams papuošalai 25" kolonėlė

w23102

€2.34

-0.13

€2.47

-5 %

Nauja prekė

· Stilius: bižuterijos karoliai · Medžiaga: aplinkai draugiškas cinko lydinys · Dydis: Reguliuojamas ilgis , ir bendras ilgis 80cm · Proga: dalyvavimas /jubiliejų /šalis/ dovana · Būklė: 100% visiškai naujas, puikios craf Pakuotės Turinys: 1 karoliai, popieriaus kortelės, OPP maišelį , iš burbulo maišeliai.

Pristatymas metodas priklauso nuo užsakymo suma ir paskirties.

*Pristatymo laikas Post Oro Paštas: 10-60 dienų (griežtos muitų politika,darbymetis,blogas oras gali būti vėluojama). *Pristatymo laikas EMS/ePacket: 7-15 dienų. *Pristatymo laikas DHL/Fedex/Aramex: 3-8 dienas. *Skubios siuntos gali būti mokesčių klausimas.Prašome bendradarbiauti su muitų mokėti mokesčius, kad situacija. *Tarptautinių sklypai paprastai imtis 2-5 darbo dienas unpdating stebėjimo informaciją internete.

Gerbiami pirkėjai, mes garantuojame jūsų nulinės rizikos pirkimo patirtį čia. Dėl kokių nors priežasčių esate nepatenkinti su užsakymai, prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti atsiliepimą arba atidaryti ginčų. Mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus.Ačiū!

1, Kokybės problemos, Jei produktai yra ne tas pats, kaip mūsų, aprašymas ar skaldytų tranzitu, prašome atsižvelgti į aiškiai nuotraukas per 7 dienas po to, kai gavote ir siųsti nuotraukas, kad pranešimas. Mes suteiksime jums grąžinti pinigus ar pakeisti po to, kai mes patvirtinti.

2, Bet dėl kitų priežasčių: Dėl kokių nors priežasčių jums nepatinka produktus, prašome susisiekti su mumis per 15 dienų po to, kai gavo užsakymų, prašome įsitikinkite, kad produktai yra originalios būklės ir atlikti laivybos išlaidų patys. Mes suteiksime visa grąžinamoji išmoka arba pakeisti po to, kai mes priimti grąžinamas prekes.

Mūsų produktai yra pagaminti su geriausia padengti technika ir puikus amatų, paprastai nebus išnyks per 2 metus. Bet jie gal sugadintas, jei naudojamas netinkamas dėvėti įpročius. Prašome išlaikyti jiems gerai, jie atrodys visiškai naujas ilgą laiką. Ačiū už supratimą.

Mieli pirkėjai, jeigu yra kokių nors problemų, apie mūsų produktus po juos gauna, prašome susisiekti su mumis

iš karto ir parodyti mums nuotraukų problema. Mes desime visas pastangas, kad ją išspręsti už jus.

Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, mes labai vertiname tai, kai jūs suteikiate mums

penkių žvaigždučių atsiliepimų. Labai ačiū!

Žymos: Kaklo Pakabukas, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Karoliai Pakabukas, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, odos virvę karoliai, ilgi karoliai, virvės karoliai

Stilius Punk
Bauda ar Mados Mados
Prekės Pavadinimas hengcreation
Pakabukas Dydis 45*45*5mm
Kilmės KN(Kilmės)
Ilgis 80cm
Medžiaga Oda
Formos\modelis ROUND
Suderinamumas Viskas Suderinama
Funkcija Žavesio
Elemento Tipas Karoliai
Metalų Tipas cinko Lydinys
Grandinės Tipas Lyno, Grandinės
Modelio Numeris lkD-713
Karoliai Tipas Kaklo Pakabukas
Lytis Unisex

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai