30 & Pasakų Tortas topper Blizgučiai 30 Gimtadienio Dekoracijas Trisdešimt metų Jubiliejų Šalis Dekoro Pyragas Apdaila Tiekimo

w23217

€3.13

-0.16

€3.29

-4 %

Nauja prekė

1. Užsisakyti 2.Kad>=$5,su sekimo numeriu ir Tarptautinių gabenimo informacija Medžiagos: Aukštos Kokybės Cupcake rėžtuvės ► 15.5 cmcm platus x9.3cm aukščio ► Bendras ilgis :maždaug 5". ►Jie yra pagaminti iš kokybės blizgučiai kortelės, yra 7 ryškių spalvų.

***Pastaba*** Prašome pasirinkti tinkamą spalvą funkcijos, viršutiniame dešiniajame kampe nuotraukos yra pastaba spalva, ačiū! Spalvos gali šiek tiek skirtis, dėl ekrano nuostatos

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo. Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo.

Apmokėjimas:

Mes priima kredito korteles, realaus laiko banko pervedimus ir neprisijungęs mokėjimai. galite pasirinkti vieną iš jų už tai mokėti.

Pristatymas:

Mes turime daug vežimų. tiekiame su DHL, EMS, hongkong post ,singpost, swisspost, kelrodis, laivybos ir t.t.. asortimentą, nemokamas pristatymas, Mes pasirinkti kitą pristatymo pagal skirtingų šalių, siekiant užtikrinti, greičiausias produktą į savo rankas.

Grįžti Santvarka:

Jei norite keistis prekės, kurias gavote, prašome susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo tvarka. jūs turite mokėti papildomus mokesčius. ir, atkreipkite dėmesį į elementus, nuolat grįžta į pradinę padėtį.

Atsiliepimai:

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi. mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą apie mus, jei jūs patenkinti mūsų daiktų. mes tikrai tikimės, kad jums patinka. jei nesate patenkintas, rašykite mums, mes padarysime viską, kad paslauga jums iki 24 valandos.

Susisiekite su mumis:

Jei turite kokių nors klausimų ar reikia padėti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus! Ačiū!

Žymos: Tortas Dekoravimo Reikmenys, Namai Ir Sodas, Pigūs Tortas Dekoravimo Reikmenys, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Tortas Dekoravimo Reikmenys

Medžiaga Kartonas
Modelio Numeris 30 & Pasakų Tortas Topper
Prekės Pavadinimas Vaivorykštė Mergina
Modelis Laiškas
Proga Šalis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai