2VNT Baltos Pirštinės 1 Poras Minkštos Medvilnės Pirštines, Monetos, Juvelyriniai Sidabro Tikrinimo Pirštinės Tampus Pamušalas Pirštinės Motociklo Pirštines

w23594

€0.17

-0.02

€0.19

-10 %

Nauja prekė

Aprašymas:

produkto savybės:

1.Spa pirštinės yra 8.6"/21.8 cm ilgio, šiek tiek tampus, kad tilptų dauguma moterų ir vyrų mano, minkštas ir lengvas.

2. Baltas medvilnines pirštines, egzema yra galima skalbti skalbimo mašinoje, gali būti naudojamos daug kartų, 12 porų (24 vnt.), medvilnines pirštines, sausas rankas, pakankamai ilgai naudoti, super vertę.

3. Taikant balta/medicina į savo rankas, tada dėvėti tai, egzema pirštinės saugo rankas drėgmės, absorbciniu ir kvėpuojantis medvilnės padarys jūsų rankose jaustis patogiai, bus ne jaustis per karšta, naktį miega.

4. Tikrinimo pirštinės gali venkite pirštų monetos, papuošalai, stiklo, veidrodžio, metalo, sidabro, antikvariniai ir apdorodami. Dėvėti medvilnines pirštines, tvarkymo filmas, kuriame jums reikia valdyti archyvo, nuotraukų ir albumų.

5. Kai darai valymas, namų ruošos darbus ir vairuotojo, dėvėti pirštinės mikropluošto kaip medvilnė, darbo pirštinės, tavo rankose liktų švarus. Baltos spalvos audiniu pirštinės taip pat tinka naudoti kaip balta medvilnė tarnauja pirštinės, baltos spalvos kostiumai, pirštinės ir medvilnės pirštinės įdėklai.

Techniniai duomenys:

Specifikacija:

Medžiaga: 80% Medvilnė, 20% Poliesteris

Spalva: Balta

Ilgis: 8.6" / 21.8 cm

Pakuotė:

Pakavimas:

Baltos Medvilnines Pirštines X 1 Poras (2 Vnt.)

Žymos: Pirštinės, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Pirštinės, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Pirštinės

Parama Dropshipping
Spalva Balta
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Pirštais Atskirti
Medžiaga 80% Medvilnės Ir 20% Poliesterio
Lytis Unisex
Ilgis 21.8cm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai