Blizgesys Šviesos wrap Šviesų Atspalvį Vinilo kinas Lapas 13 Spalvų Kino užpakalinis žibintas Priešrūkinis Žibintas Motociklo Visą Automobilį, Dekoro Lipduko

w23828

€3.22

-0.17

€3.39

-5 %

Nauja prekė

Svarbi Pastaba:

Jei užsakymą, 2 vnt. ar daugiau ,bet tai parodyti jums, reikia mokėti papildomų mokesčių ir jums reikia nemokamai laivybos ,

2 būdai :

Frist : lengviausias ,Reikia X gabalus ,vietoje X užsakymus atskirti .mes atsiųsime kartu .(Mūsų ERP sistemą bus sujungti į 1 laivybos kai įsakymo pačiu adresu patį imtuvą)

Antra: pridėti 1 vnt nemokamas pristatymas "į krepšelį" ir atidarykite krepšelį sąrašą , įtraukti daugiau kiekius jums reikia , ir patikrinti, jei jūs galite pasirinkti nemokamas pristatymas metodai .

Spalva: 13 spalvų Medžiaga: Vinilo Konstrukcija: Trijų sluoksnių Dydis: Plotis-40cm, Lenghth 150cm Pakuotė: 1 x Kino Lipdukas(40cmx150cm)

1 . Mes bus išsiųsti jūsų prekių per 1-3 DARBO DIENŲ po patikrinimo mokėjimo ir užsakymo patvirtinimo. Mes visada stengiamės, kad laivas taip greitai, kaip mes galime, jei bet koks delsimas, mes jus informuosime iš anksto.

2 .Jei pakuotėje yra prarastas, ir tu negali gauti pakuotėje 60 dienų, prašome susisiekti su mumis pirmą ,mes išsiųsti jums naują vinilo ir naujas sekimo numerį.

3. Mes atsiųsime jums sekimo numerį, kai mes išsiųsti paketą ,visos prekės gali būti stebimi internete!

4. Paprastai pristatymo laikas, bus 14-30 dienų.

Brazilija: Paprastai, pristatymo dieną 14-70 dienų. Kita šalis bus apie 14-30 dienų. Reikia įrodė, PVM mokesčio mokėtojo kodas, arba mes ne mokėti už bet kokius nuostolius už savo sklypo.

Rusija taip pat šiek tiek ilgiau , reikia 14-40 dienų paprastai.

Jei jums nereikia gauti paketą, per 60 dienų, arba 30 dienų savo paketą neturi pakeisti siunta, mes padėsime jums..

5. Jeigu tu negali gauti paketą, ir jūs norite mums išplėsti pristatymo laikas ribotas, jūs galite palikti mums komentarą tvarka.

6. Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

Žymos: Automobilių Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilių Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilių Lipdukai

Tipo Lipduku Automobilių Žibintai
Prašymas Automobilių Healight įpakavimu
Elemento Tipas Lipdukai
Elemento Ilgio 150cminch
Tipas automobilių užpakalinis žibintas atspalviu
Kilmės KN(Kilmės)
dydis 40cm*150cm
Dizainas Spalvos Keitimas
Kategorijos PVC
Klijų Taip
Plunksna Nuimamas klijus
Elemento Plotis 40cminch
Lipdukas Rodymas Bet Visą Kūną.
produkto pavadinimas Automobilių žibintų atspalviu
Medžiagos Tipas Kita
Modelio Pavadinimas HT
Pakuotė Ateina Supakuoti
Medžiaga PVC
Modelis OEM
rūšiuoti Automobilių Lipdukai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai