10VNT/Pak Aliuminio Folija, Bubble Mailer Spalvinga Blakstienas, Pakuotės, Lipni Kurjerių Krepšys Dovanų Paminkštinti Vokai Pristatymas

w24151

€2.00

-0.67

€2.67

-25 %

Nauja prekė

10VNT/Pak Aliuminio Folija, Bubble Mailer Spalvinga Blakstienas, Pakuotės, Lipni Kurjerių Krepšys Dovanų Paminkštinti Vokai Pristatymas

Mes esame Pašto krepšiai gamintojas yra GuangDong,Kinija. Mes džiaugiamės, kad atkreipti jūsų dėmesį, kad mūsų aukštos kokybės produktas:

EFEKTINGAS HOLOGRAFINIS BURBULAS SIUNTĖJUS su Žievelės ir Ruonių.

VEIDRODINĮ METALO FOLIJA .

Boutique atostogų paketai. Laminuotos Metalizuotu Folija.

Yra 2 šoniniais kraštais (0.39"/10mm kiekvienas) Pavyzdys: Kaip dydis 8x8cm(3.14x3.14inch),tai yra išorės dydis Tada vidaus dydį, šis dydis turėtų būti:6x8cm(2.36x3.14inch)

Atvartas:4cm(1.75")

Gamintojas dydžio tolerancija +/- 0.25"/5mm.

Kiekis:10VNT

NEKENČIU, kai jūs nusipirkau nuostabi dovana jai/jam ir ten nieko aplink wrap dovana su...? Taip, ji sucks, ar ne? Jums reikia turėti šias spalvoti vokai namuose būti pasirengę bet kuriuo atveju, ar artėjančių švenčių.

Savo ruožtu vadovai ir amp iki estetinio patrauklumo siuntas. Blizgus vyniojimo daro pareiškimą, kad tikrai įspūdį imtuvo ir, kad jūsų siunta įsimintina.

Aukščiausios kokybės, struktūriškai garso medžiagos, kad pateikti vaizdo didinimo ir saugumo.

Šių pakavimo vokai pasiūlyti streso siuntą su jų kelių saugumo funkcijas. Žievelės-n-seal uždarymo sukuria oro-stora, nepereinamas apdaila, siekiant užkirsti kelią turinys slydimo ir nepageidaujamą nuomonę produkto viduje. Šarvo pagalvėle pamušalas apsaugo vidų nuo žalingų pajėgos per siuntą. Kad jūsų siunta įsimintina su Holo blink blink kamšalu siuntėjus.

Suprojektuota, kad būtų atspari drėgmei ir sunkiomis sąlygomis patyręs siuntimo metu, kad sukelti rip ir skiautelėmis.

Laivo įspūdį neprarandant paketas apsaugos dėka į šių mados vokas vokai!

Elegantiškas ir pakankamai erdvės, kad dauguma iš jūsų gražių kūrinių ir puikus būdas reklamuoti per pakavimas! Jie nebus pamiršti paketą, jie gavo savo produktus! Ryškių spalvų, gražus krovinio siuntėjus puikus renginys ar verslo kvietimą. Kad urmu dėl didmeninių kainų ir gauti specialų vaizdo įrašą, mes pasirengę mūsų klientams!

Žymos: Burbulas Siuntėjus, Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Pigūs Burbulas Siuntėjus, Aukštos Kokybės Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Burbulas Siuntėjus

Modelio Numeris 24sizes
Spalva Holografinis
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Cozelopack

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai