2vnt Atspindintis Raištį, Aukšto Saugos Matomumas Atspindintis Saugumo Riešo Diržas Naktį Veikia Vaikščioti Dviračių Priedai

w24561

€1.09

-0.76

€1.85

-41 %

Nauja prekė

Aukštas Saugos Matomumas Atspindintis Saugumo Riešo Diržas Naktį Veikia Pėsčiomis, Dviračiais

Aprašymas:

Šviesą atspindintį - 360 atspindžio ir matomumą bet kokiomis oro sąlygos bet kuriuo metu, su aukščiausios kokybės atspindinčios juostelės. Šviesą atspindintį, galima pastebėti iš toli. Nesvarbu, iš kurio kampo, jūs galite pamatyti aiškiai. Escort jūsų saugumui, ar dieną, ar naktį.

Aukščiausios KOKYBĖS - 2 aukštos kokybės atspindinčios rankogaliai yra pagaminti iš aukščiausios kokybės neoninės geltonos spalvos audinio medžiagos, o super-šviesus atspindinti juostelė.

MULTI-FUNKCIJA - iš Viso 2 pak juostas galima naudoti daug kūno dalių. Ryškūs atspindintis kulkšnies juostos yra lengvas, universalus, patogus ir pilnai reguliuojama,todėl ji gali būti darbas, kaip ir rankogaliai, raištį, kojų dirželiai, reikmenys, sporto, važiuoklė, lauko drabužiai.

KELI NAUDOJA - Puikus bėgikų, pėsčiuosius ir dviratininkus. Tai yra idealus saugos įrankius už naktį veikia, žygiai, dviračių sportas, alpinizmas, lauke, darbe, ar bet tamsios scenos.

LENGVA NAUDOTI - Nereikia baterijų reikia. Lengvas, universalus, tvirtas, be naštos ir labai lengva nešioti.

Dydis: 13,7 x 1.9"

Pakuotė:

2x Aukšto Saugos Matomumas Atspindintis Saugumo Riešo Diržas

Žymos: Veikia Arm Šildytuvus, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Veikia Arm Šildytuvus, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Veikia Arm Šildytuvus

Features3 KELI NAUDOJA - Puikus bėgikų, pėsčiuosius ir dviratininkus.
Features2 Aukščiausios KOKYBĖS - 2 aukštos kokybės atspindinčios rankogaliai
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Medvilnės
Elemento Ilgio 13.7x 1.9
Features1 Šviesą atspindintį atspindžio ir matomumas
Modelio Numeris Aukštas Saugos Matomumas Atspindintis Saugumo Riešo Diržas
Lytis Vyrai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai