BEHUA Silikono Sporto Diržu, Apple Watch juosta 38mm 42mm 44mm 40mm iWatch Series 5 4 3 2 1 diržų, Apyrankių correa apyrankė naujas

w25359

€2.13

-0.82

€2.95

-27 %

Nauja prekė

Sporto silikono dirželis Apple Watch band 42mm/38mm 44mm/40mm Apyrankę Minkštas Riešo diržas žiūrėti dirželis iWatch 5/4/3/2/1 Produkto Pavadinimas SPORTO JUOSTOJE "APPLE" LAIKRODŽIŲ Modelių Sporto mados Medžiaga Silikonas Dydis 38mm / 42mm/40mm/44mm Suderinamas su "Apple" Žiūrėti Išsiuntimo laikas 1-3 dienas nuo apmokėjimo bendro Vidinio Pakavimo Maišelis PASTABA: 1: Ši nuoroda yra TIK pakeisti dirželį. NE, įskaitant smart žiūrėti ar kiti priedai nuotrauką. 2: parduoti 25 spalvos, 38mm / 42mm dirželis, jei jums reikia nusipirkti sąrašas nėra modelio, prašome palikti pranešimą 3:parduodame 42mm dydis m/l ,s/m, 38mm dydis s/m,m/l 40MM(38MM) S/M Dydis: Tinka 5.5"-6.88" (140mm-175mm) riešo;40MM(38MM) M/L Dydžio: Tinka 5.5"-7.6" (140mm-195mm) riešo;44MM(42MM) S/M Dydis: Tinka 5.7"-7.8" (146mm-200mm) riešo;44MM(42MM) M/L Dydžio: Tinka 5.7"-8.3" (146mm-210mm) riešo. Komplektą sudaro: 1x silikoninis Watchband(Ne žiūrėti ) Pastaba: Daugiau stilių ir daugiau spalvos:

Kas yra www.reefaquarium.lt Pristatymas? www.reefaquarium.lt Laivyba yra viena-stop laivybos metodą, kuris oficialiai pateikė www.reefaquarium.lt ir Cainiao Tinklo. Kaip pabaigoje-su tikslu tarpvalstybinių logistikos paslaugų, ji yra pirmoji-mile paėmimo paslauga, konsolidacijos paslaugos, tarptautinis linija nuotolių paslaugos, muitinės formalumų paslaugos, paskutinės mylios pristatymo paslaugos. Be to, ji taip pat apima pasaulinę sekimo paslaugų, klientų aptarnavimo ir logistikos ginčų sprendimo paslauga, ir platforma garantuota kompensacija, paslaugos. Kodėl www.reefaquarium.lt Pristatymas? Po pateikimo savo užsakymą www.reefaquarium.lt, pardavėjas atsiųs paketą į mūsų shipping centre. Iš čia, mes galime padaryti, įsitikinkite, kad jūsų paketas bus tvarkomi atsargiai ir pristatyta laiku , ir mes pridėsime stebėjimo informaciją jūsų užsakymo detalės, todėl, kad jūs galite sekti savo paketą, kada ir kur norite. Kiek laiko užtrunka mano paketas atvykti, jei aš naudoju www.reefaquarium.lt Pristatymas? Tai priklauso nuo to, kokį variantą pasirinksite. Paketus, kurie yra siunčiami su www.reefaquarium.lt Standartinis Pristatymas paprastai trunka nuo 15 iki 45 darbo dienų , kadangi www.reefaquarium.lt Premium Laivybos suteiks pristatymo metu, nuo 7 iki 15 darbo dienų .

Žymos: Watchbands, Laikrodžiai, Pigūs Watchbands, Aukštos Kokybės Laikrodžiai, Watchbands

Žiūrėti Bnad Funkcijų Sporto Juostose "Apple" Žiūrėti Riešo Juostos Apyrankė
Prekės Pavadinimas BEHUA
naudojimas Lengva ir mados, unikalus dizainas, tegul jūsų žiūrėti
Watchband diržų Priedai už iwatch juosta 38MM 42MM 40mm 44mm
Dirželis Apple Watch Band "apple" žiūrėti 5 Aukštos Kokybės Patvarus Sutartis Stiliaus Dizaino
Grupė Medžiagos Tipas Silikono Dirželis Apple Žiūrėti Smart žiūrėti
Elemento Tipas Watchbands
Funkcija Paprasta reguliuoti ilgio, kad tilptų jūsų riešo
Modelio Numeris "apple" žiūrėti juosta
Suderinamumas Magnetinis Uždarymas "apple" žiūrėti serise 4 3 2 1
Wtach Dirželis Elemento Atributai Apyrankė Žiūrėti Reikmenys, Sporto Prekės
Sąlyga Naujoji be žymės
Juostos Ilgis kaip nuotraukoje
Užsegimas Tipas metalo sagtis
Žiūrėti Diržas, Dėl Kurio Žiūrėti Savininkas Žiūrėti Kolektoriai
Pritaikymas Sportas Žiūrėti Juostoje, Riešo Dirželis, Apple Watch Silikono Dirželis
Tipas "Apple" Laikrodžių Apyrankės pakeisti dirželį
Correa apyrankė Silikono riešo juostos Apyrankės už iwatch Silikono juosta

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai