Anti-grybelinių Namų Valymo Rinkinys Kojų Nagų Gydymo Pen Onychomycosis Paronychia Anti Grybelinių Grybelio Priežiūra, Remontas Serumas Rinkinys

w25514

€0.81

-0.81

€1.62

-50 %

Nauja prekė

Aprašymas:

Mūsų antigrybelinių Namų Valymo Rinkinys siūlo profesinės klasės grybelio gydymas pirštai ir nagai. Sujungia 905nm infraraudonųjų spindulių lazerio spinduliuotės impulso ir 465nm mėlynos šviesos energiją, Anti-grybelinių Lazerio prasiskverbia pro pažeistą nago plokštelę ir tikslinės priežastinis patogenų, gyvenantiems ant nago, todėl sinergetinį terapinį poveikį, žuvo onychomycosis be įtakos ar kenkia aplinkinių audinių.

Tuo tarpu, Anti-grybelinių Parkeris yra naujausių technologijų bei bio-fermentai. Jo veiklioji natūralios esencijos įskaitant raudonėlio aliejus ir arbatmedžio aliejus naikina grybelio ir bakterijų ant pirštų ir kojų nagai, nagų lovos, ir odeles be skausmo, taip pat galima išspręsti snukio kvapas sukelia grybelis, leidžia jums pamatyti neįtikėtinų rezultatų per 2 savaites.

Ši terapija nustatyti yra 100% saugus jūsų nagai, kaip ji yra chemikalų ir neinvazinis. Jis yra super lengva ir saugu naudoti. Dėl lazerio, jums tereikia paspausti mygtuką, kad pradėti gydymą, tada atsargiai uždėkite šviesos grupės per paveiktoje zonoje ir laikykite jį vietoje 7 minučių, jis automatiškai išsijungia po 7 minutes, norint išvengti excessed išgydyti. Pieštuko, jums tiesiog reikia taikyti jį ant infekuotų nagų po dienos gydymas lazeriu geriausią rezultatą. Lengvas ir kompaktiškas dizainas leidžia lengvai nešiojamas, jūs galite padaryti, grybelio gydymas, nagai, bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje.

SAVYBĖS: Kovos-grybelis Terapija:

Efektyviai žudyti onychomycosis pašalinti grybelio ir bakterijų ant pirštų ir kojų nagai, nagų lovos, ir odeles, taip pat spręsti pėdų kvapas sukelia grybelis. Medicinos laipsnio Technologija:

Sujungia 905nm infraraudonųjų spindulių lazerio spinduliuotės impulso ir 465nm mėlynos šviesos energiją, dezinfekcijos, lazerio spinduliuotės pateks užkrėstų nagų plokštelės ir tikslinės priežastinis patogenų, gyvenantiems ant nago. Kaip rezultatas, infekcija bus gerokai sušvelninti ir palaipsniui likviduoti. Greitai Ir Akivaizdžių Rezultatų:

Tiesiog būti 7 minučių iki pabaigos, gydymo kiekviena dalis paveiktoje zonoje, matomi rezultatai bus rodomas per 2 savaites.

Neskausmingas Gydymas:

Jis negali pakenkti arba sukelti skausmą, kai gydant onychomycosis. Ne daugiau gėdingai apsilankymus, ne daugiau, kremai, purškalai, jokio šalutinio poveikio, receptų, ar vaistų, safe grynas fizioterapija, galite atsikratyti grybelio kartą ir visiems laikams. Saugus Ir Paprastas Naudoti:

Jokių cheminių medžiagų ar invazinės poveikis yra įtraukti į terapija parkeris, įsitikinkite, aplinkinių audinių nebus pažeisti arba pažeisti per požiūrio. Lazerio automatiškai išsijungia po 7 minutes, norint išvengti excessed išgydyti. Kompaktiškas Ir Nešiojamieji:

Lengvas ir kompaktiškas dizainas leidžia lengvai nešiojamas, galite naudoti grybelio gydymas, nagai, bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje.

SPECIFIKACIJOS: Anti-grybelinių Lazerio Produkto Svoris: 0.25 kg Dydis: 130mm x 15mm Spalva: Balta Galia: 0.9 W Įtampa: DC1.5V Anti-grybelinių Pen Neto Svoris: 3 ml Pagrindiniai Ingredientai: 2% Deacetylchitin, 3% Apykaklės Hidroksibenzoatas (W / W), Anželika Dahuricae

INSTRUKCIJOS: Įjungti Anti-Grybelinių ir Lazerinių ir taškas į paskirtą vietą. Perkelti pen aplink užkrėstas plotas 7 minutes. Taikyti Anti-Grybelinių Pen ant užkrėstos zonos. Pakartokite 1-3 Veiksmus tris kartus per dieną geresnių rezultatų.

Komplektą SUDARO: 1pc x Anti-grybelinių Lazerio 1pc x Anti-grybelinių Pen

Žymos: Nagų Gydymas, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Gydymas, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Gydymas

Prekės Pavadinimas MOONBIFFY
Kilmės KN(Kilmės)
Kiekis Naujas
Komponentas Naujas
Elemento Tipas Nagų Gydymas
Modelio Numeris Naujas
NET WT Naujas
Tipas Minkština Aliejus

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai