Torx T2 T5 T6 Tri Taško 0.6 Y000 Atsuktuvas Remonto Triwing Įrankį 5-point star 0.8/1.2 phillips 1.5 2.0 1.2 iphone 7/x/xr/8

w2558

€2.47

Nauja prekė

Įranga Profesinės Tikslumo atsuktuvas, Pagamintas iš Aukštos kokybės CRV ir aliuminio, ilgas tarnavimo laikas. Taupantis verpimo bžūp, lengva naudoti. Specifikacija Spalva: pilka Medžiaga: CRV, Aliuminio Visas Ilgis: 120mm Patarimas ilgis: 25mm Varžto Galvutės Tipas:0,6 mm Y,0,8 mm Pentalobe,1.2 mm Pentalobe, 1,2 mm, Phillips,1,5 mm Phillips,2.0 mm, Phillips,Butas šiek tiek (-2.0 mm),Torx T5,Torx T6(Prašome pasirinkti modelį jums reikia, kai jūs perkate jį.)

Nuotraukos Realios Prekės

Suderinamas su : mobile phone , PDA , PC ir kitos programos Apie atsuktuvas instrukcijos: 0.6 mm Y patarimas atsuktuvu: - Ji naudojama atsipalaidavimo plokštės varžtai dalys, skirtos "iphone" 7 " ir "Apple" Žiūrėti ir pan. 0,8 mm Pentalobe atsuktuvu: - Ji naudojama atsipalaidavimo Apačioje visos dalys, "iPhone" /MEIZU/vivo ir kt. 1.2 mm Pentalobe atsuktuvu: - Ji naudojama atsipalaidavimo dalys Apple macbook/oro/notebook 1,5 mm/1,2 mm atsuktuvas: -atidaryti kirsti galvos screwsGross,Ji naudojama atsipalaidavimo plokštės varžtai dalys "iphone" / "Samsung" ir kt. PH00 2.0 mm atsuktuvas: -byla varžtai ir kai kurių vidaus varžtus už "Macbook", "MacBook Pro" & nešiojamas Butas bitų (-2.0 mm), atsuktuvas, kad: -Butas varžtą į iphone 2G,3G/3GS,iphone 4/4S,iphone5 Torx T2 atsuktuvu: -PSP 2000 ir kt. teardown ir remontas; Torx T5 atsuktuvu: -vidaus varžtai baterija, logika lenta, VSD dėl dalys "MacBook Air" 2010-2012 m., Tinklainės MacBook Pro, HTC, "Blackberry", už "Motorola", "Nokia" ir kitomis išmaniojo telefono - už "Motorola" serija, "Nokia" serija, "Blackberry" serija, ir tt. telefonai ir nešiojamas kietasis diskas HDD teardown ir remontas. Torx T6 atsuktuvu: -kai kurių vidaus varžtus dalys Macbook", "Macbook -beveik visi modeliai, "Nokia", kai kurie modeliai iš "Motorola", "Samsung", "Sony", "Blackberry" telefonų ir kompiuterių HD remontas; Aukščiau yra paprasta instroduction. Yra daug sąlygų, ardyti telefoną. Gal jums reikia vienos rūšies atsuktuvu tik. Arba jums reikia daug rūšių, atsuktuvai, net kitų priemonių. Su atsuktuvu yra ypatinga, kai telefonas. Tačiau jis gali būti naudojamas kaip universalus ardyti įrankis kiti telefonai, taip pat. Prašome pasirinkti vieną jums reikia.

Žymos: Atsuktuvas, Įrankiai, Pigūs Atsuktuvas, Aukštos Kokybės Įrankiai, Atsuktuvas

Pakuotė Pagal 5vnt
Magnetinis Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas kingeser
Varžto Galvutės Dydis 3.0
Varžto Galvutės Tipas 5-Taškų
Modelio Numeris K114
Medžiaga Legiruotojo Plieno
Savybės Daugiafunkcinis
Tipas Tikslumo Atsuktuvas
Su Rankena, Ar Ne Taip

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai