10VNT 10x13" Marginti ekologiškus Poli Mailer Medžiaga Paketas Savarankiškai Antspaudas Pašto Pakuotės maišelis voką, dovanų pristatymas vokai

w25911

€2.89

-1.77

€4.66

-37 %

Nauja prekė

10VNT Spalva Poli Mailer Ne-Paminkštinti Vokai Savarankiškai Antspaudas Pašto maišelį laivybos vokai

Spalva : Mix dizainas (Pastaba: dėl atsitiktinių gamybos, spausdinta spalva gali būti diffenent iš kiekvieno gamybos, vidinis sluoksnis, gal šviesiai pilka, o gal ir juoda. Mes nematome spalvų pasirinkimo, tik organizuoti vežimo atsitiktinai. Jei jums galvą, prašom palikti nuošalyje.)

Dydžiai: Dydis visas dizainas yra 10x13inch/254x330mm,tinka paketą Marškinėlius,Pamajas,maudymosi kostiumėlį ir t.t., jei jums dont know dydis pakankamai pakuoti savo prekes, ar ne,prašome susisiekti su mumis,mes galime patikrinti.

Dydis TOLERANCIJA : +/- 5MM ARBA 0,2 COLIŲ

Medžiaga :Tik tie, kurie sako, kad"Biologiškai"vienas buvo padaryta biologiškai skaidžių medžiagų,kiti yra pagaminti iš 100% naujas recycleclable medžiagų.

Spalva aberacijos: Ji egzistuoja, daugiau ar mažiau, dėl ekrano.

Pls pažymėti, kad visi produktai parduoti šią nuorodą, yra poli mailer,nėra burbulas, su pamušalu.Jei jūs norite nusipirkti poli bubble mailer,Kviečiame apsilankyti mūsų parduotuvėje ir rasite daug burbulas maišeliai su Įvairių dydžių ir mielas dizaino ir labai gražios spalvos.

Žymos: Popierius Vokai, Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Pigus Popierius, Vokai, Aukštos Kokybės Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Popierius Vokai

Tipas savaime užsisandarinantys
Naudoti Dovanų Paketas
Prekės Pavadinimas Cozelopack
dydis 10x13inch/260x330mm
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris poli mailer
Modelis Sumaišykite Modelis
Medžiaga Plastikiniai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai