Šypsosi Sūris korėjos Mados Minkštas Pet Šuo, Katė, Gėlių Karoliai Apdailos Antkaklis Šunims, Katėms, Šuniukas, Katytė Apdailos Shiba

w26042

€2.37

-0.52

€2.89

-17 %

Nauja prekė

Nepamirškite Savo Pet 11.11

Dydį Ir Dydį Rekomendacija

Karoliai visas ilgis reguliuojamas XS Apskritimo Ilgis : 24 CM S:24-29 CM M:29-34 CM L:34-38 CM XL:38-43 CM XXL:43-47 CM Žemiau yra tik nuorodos, naudokite skalę tikslūs dydžiai.Tos pačios veislės gali skirtis, priklausomai nuo amžiaus, plonas arba riebalų, pūkuotas ar ne. XS: Mažas Kačių ir Mini Dydžio Šunys S:Kačių Ir Mažų Šunų Pomeranijos Jorkšyro Maltaese M: Pūkuotas Katinas & Purus Mažų Šunų, Vidutinio Dydžio Šunys Shiba, Frenchbull, Spanielis, Bichon, Pudelis,Corgi,Takso; L:Mažas Ir Vidutinio Dydžio Šunys Shiba, Frenchbull, Spanielis, Kolis, Sheperd XL:vidutinio Dydžio Šunys, Kolis, Sheperd, auksaspalvis Retriveris, Labrado XXL: auksaspalvis Retriveris, Labrado, Haskis, Samoyed Mūsų Mažasis Modelis: Noel & Latte iš Pietų Korėjos Priedai:hi_i_am_noel Leista iš nuotraukų savininkas, kopijuoti teisės saugomos originalios savininkas, prašome nekopijuoti nuotraukų.

Naujausi atsiliepimai mielas pūkuotas vaikai~

cThank jums, mūsų klientams, atsižvelgiant nuostabus atsiliepimus ir leidžia mums pasidalinti.

Mūsų Mažasis Modelis -Lily-Pudelis-M Dydis Karoliai

Nuotrauka bendrą mūsų pirkėjas iš Pietų Korėjos Dėkojame už puikią nuotraukų ir pasidalinti su mumis. Lily yra toks mielas! Mes visi ją myli!

Naujas Atvykimo! Candy karoliai! Kas jūsų favortie skonio?

Patarimai, kaip Laimingas Pirkti

1.Prašome patikrinti savo ADRESĄ, kruopščiai ir įveskite tikslų pavadinimą, kai tvarkymo tvarka. Įsitikinkite, kad pasirinkote tinkamą elementą. 2.Mes džiaugiamės galėdami pranešti ir jūs galite mums žinutę, mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas. 3.Jei prekė yra su trūkumais,prašome pranešti mums per 3 dienas po pristatymo.Paprastai mes tikriname labai atsargūs prieš pristatymas į įsitikinkite, kad laimingas pirkti. 4.Jei visus importo mokesčius mokėti,tai bus pirkėjų atsakomybę.Taip pat galite man patarti, kaip padėti jums išvengti. 5.Nelaimingų atsitikimų atsitinka kartais, jei bet koks delsimas ir nelaimingų atsitikimų skaičių, yra pagaminti laivybos paslaugų pusėje, prašome nusiraminti ir nereikia kaltinti mus, kad mes negalime išvengti arba. Jokių problemų, prašome susisiekti su mumis pirmą, o ne palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti jūsų problemą artimiausiu metu!

Žymos: Šunų Reikmenys, Namai Ir Sodas, Pigūs Šunų Reikmenys, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Šunų Reikmenys

Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Karoliai
Medžiaga Poliesteris
Funkcija Apdailos & Fun
Naudoti Tiek Cats & Dogs
Tipas Šunys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai