Nauja
Klibantis Windbell Įdomus elektroninių

Klibantis Windbell Įdomus elektroninių "PASIDARYK pats" Rinkinys Išgręžkite 83 Led Vėjo bell 5V 9V 92*89MM

w26194

€1.78

-0.27

€2.05

-13 %

Nauja prekė

Aprašymas:

1. Suite " Funkcijomis

"Paketo Pavadinimas:Klibantis Vėjo Bell Suite Tipo:YFL-80

Darbinė Įtampa:5~9V Matmenys:92*89mm

2. Veikimo principas

Už YFL-80, Q1 ir Q2 forma multivibrator, kurie naudojami siekiant kontroliuoti mirksi šių dviejų šviesos Diodai. 83 Led, forma ir raštas klibantis vėjo varpas.

Ir čia-veikimo principas multivibrator. Nes yra skirtumas tarp komponentų, Q1 arba Q2 bus įjungti pirmąją vietą po įkrovos. Jei Q1 įsijungia ne pirma, įtampa Q1 kolektorius bus 0V ir Led A grupės pradėti šviesa. Nes jis negali būti staigus pasikeitimas dėl įtampos dėl dviejų galų talpos, su Q1 kolektorius su 0V tegul bazės potencialą Q2 sumažintas iki 0V per C1 ir tegul Q2 išjungti. Led B grupės išjungti šiuo metu. Kai įkrovimo įtampa C1 padidintas breakover įtampa 2, 2 ketv įsijungia. Ir įtampa Q2 kolektorius sumažintas iki 0V ir Led B grupės pradeda šviesos. Tokiu pačiu būdu, Q2 kolektorius su 0V tegul bazės potencialą Q1 sumažintas iki 0V per C2 ir tegul Q1 išjungti. Led A grupės išjungti šiuo metu. Į multivibrator veiks pagal šio ciklo leisti šias dvi grupes Led šviesos paeiliui.

Ir vinguriuoti dažnis šių dviejų grupių, Led, priklauso nuo to, specifikaciją, C1.C2.R21 ir R22.

3. Komponentų sąrašą

Pakuotė:

1 x Klibantis Windbell LED

Žymos: Priemonė, Dalys Ir Priedai, Įrankiai, Pigūs Priemonė, Dalys Ir Priedai, Aukštos Kokybės Įrankiai, varpai vėjas, bell bell, varpai "pasidaryk pats"

Prekės Pavadinimas diymore
Sertifikavimo CE
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai