Sunveno 60pcs/Daug Gamtos Uodų Lipdukas, Anti Uodai netoksiškas Grynas eterinis Aliejus Saugo Vabzdžių Toli

w26530

€0.73

-2.57

€3.30

-77 %

Nauja prekė

Komercinės klaidas, pavyzdžiui, uodų, nors dažnai pamiršta, gali sukelti sunkių sveikatos ir aplinkos apsaugos problemas. Bet dabar, kiekvienas gali pailsėti lengva, įvedus Gamtinių Uodų, Lipdukas. Pagamintas su deet galima nemokamai ir netoksiškas ingredientų, jis yra geriausiai tinka tiek suaugusiems ir vaikams, kaip jie siūlo iki 24 val., išjungti apsaugos dėvėtojui. Labai lengvai naudojamas, ji yra puiki miegojimo, žvejybos, įdegio, kempingai ir kitos veiklos. Saugūs dėl savo sveikatos, bet kurią dieną, Gamtos Uodų Lipdukas yra būtina turėti.

100% NATŪRALŪS ir netoksiški:

Pagaminti iš 100% natūralių kvapiųjų Citrinžolių aliejus. Mūsų vabzdžių pleistrai yra deet galima visiškai nemokamai. Atsikratyti uodų greitai naudojant gamtos fizinio metodas gauna atsikratyti skrenda. Visiškai nekenksmingas žmonėms ir gyvūnams.

ILGALAIKĘ APSAUGĄ:

Kiekvieną vabzdžių pleistras siūlo 24 valandų veiksminga uodų veiksmų.

LENGVA KLIJUOTI BET KUR:

Darbai aukštos drėgmės ir toliau dirbti, net jei jie sušlapti. Švelnios, neaustinės medžiagos lengvai prilimpa arba pašalina nuo bet kokio paviršiaus.

TINKA VAIKAMS & SUAUGUSIESIEMS:

Kiekvienoje pakuotėje yra 6 spalvos uodų lopai, kad lengva rasti, kai esate pasiruošę juos pašalinti.

Žymos: www.reefaquarium.lt, www.reefaquarium.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai

Rinkinys Tipas Taip
prekės kodas MR8878
Atstumiantis Tipas Uodų Lipdukai
Kilmės KN(Kilmės)
Spalva radom Spalva radom
Kenkėjų Rūšis Uodai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai