5.5 cm Stebuklinga Žėrintis Lenktynių Trasoje "PASIDARYK pats" Universal Priedai Rampos Ruožtu Tilto Sankryžos Geležinkelių Automobilių Žaislas Lenktynių Trasos Vaikams Dovanos

w27119

€2.46

-1.64

€4.10

-40 %

Nauja prekė

Dėmesio : Atsarginės dalys yra prieinama didelis takelius, kurio vidinis skersmuo 5,5 cm, išorinis skersmuo-7,5 cm. 4.5 cm skersmens ir 6.0 cm OT netinka mažos kilimo ir tūpimo takus. Prašome perskaityti šią prieš perkant, ačiū!

Pastaba: Jei jūs tik pirkti dainos, mes atsiųsime dainos jums su spalvinga, ir be automobilio, ir be jokių kitų priedų, jums reikia įsigyti papildomų automobilių ar priedai nuo esančią nuorodą.

Atsarginės dalys yra prieinama didelio dydžio takelius, kurio vidinis skersmuo 5,5 cm, išorinis skersmuo 7,5 cm, Prašome perskaityti šią prieš perkant, ačiū !

Aprašymas:

100% brand new ir aukštos kokybės Medžiaga: plastiko Spalva lenktynių trasoje : spalvingas ( tai pristatymas per atsitiktines spalvas) Spalvos automobilis : Mes išsiųsime automobilius, kurie jums pasirinkti iš saitą Automobilio baterija: 2 x 1,5 V AA baterijos ( neįtraukta ) Tinka amžius: 3+ Pakuotės: PE Maišelis ( Ne Ateina Su Originalo Langelyje , Bus laivas su mūsų PE maišelis ) automobilinis maitinimo jungiklis viršuje automobilio, daugiau patogią ir labiau cool! Automobilis su 5 LED žibintai, spindi daugiau ryškiai tamsoje. Kelio gali būti komplektuojami, ji yra lanksti, tai padaryti patys.

Dėmesio

1. Gali būti, kad šiek tiek skiriasi spalva, nes kompiuterio monitoriaus.

2. Su skirtumas matavimo metodas, prašome leisti 1-3cm dydžio nuokrypis (1cm=0.39 colių).Ačiū už supratimą!!

Žymos: Diecasts & Žaislinės Transporto Priemonės, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Diecasts & Žaislinės Transporto Priemonės, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Diecasts & Žaislinės Transporto Priemonės

Masto 1
Savybės Diecast
Plastiko Tipas ABS
Modelio Numeris Priedai dainos
Sertifikavimo CE
CE Tipas
Prekės Pavadinimas CITYKO
Funkcijos 3 Švietimo žaislai,Surinkti žaislai
Medžiaga Plastikiniai
Tipas Automobilis
Laivo/Karinio Jūrų Laivyno Laivas Kita
Amžius 2-4 Metai
Brūkšninis kodas No
Tipo Numeris Asamblėja
Savybės 4 Švyti tamsoje lenktyninį automobilį
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcijos 5 Vaikų žaislai berniukams
Įspėjimas Smulkių detalių išlaikyti iš 3 metai
Funkcijos 2 Juokinga Žėrintis Lenktynių Trasoje
Funkcijos 1 Lizdas, Švietimo, Elektroninės, Modelį, Mirksi

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai