1PC Kūrybos Plastikinės Lentynos, Daugiafunkcinis Atskirta Virtuvė Saugojimo Organizatorius Apdailos Lentynos, vonios kambarys Storaging Įrankis

w28379

€0.91

-5.57

€6.48

-85 %

Nauja prekė

55749 Virtuvės Įrankis

Aprašymai:

Visiškai naujas ir aukštos kokybės vonios kambario kriauklės srityje rack storage laikiklį.

Pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, jis yra patvarus, ilgos darbo valandos.

Pagrindinė prietaiso suteikia pakankamai vietos laikyti skysčio butelį ir teptuku. Integruotas geležinkelių numatyta vieta kabinti ir džiovinant drėgni arbatos rankšluosčiai.

Didelis nulašėjimo padėklas per bazę sudaro specialios zonos vieta drėgnos kempinės ir paslėptas rezervuaro žemiau vieneto renka bet nusausinti vandenį, kuris yra paruoštas išmetimui.

Jis gali būti nuimtas, lengva valyti. Jis gali būti naudojamas kriauklę ar kriauklės srityje. Puiki užrašinė jūsų namuose.

AUKŠTOS KOKYBĖS: Pagaminti iš aukštos kokybės plastiko, jis yra patvarus ilgą tarnavimo laiką.

TIKSLŪS KAMBARYS: pagrindinio korpuso įrenginys suteikia daug saugojimo vietos skysčio butelį ir teptuku, ir integruotą geležinkelių numatyta vieta kabinti ir džiovinant drėgni arbatos rankšluosčiai.

NUTEKĖJIMO: didelis drainer bazės sukuria specialios zonos vieta drėgnos kempinės ir paslėptas konteineryje pagal vieneto renka nuvarvėjęs vanduo, paruoštas išmetimui.

LENGVA VALYTI: Ji gali būti išardyta lengva valyti. Jis gali būti naudojamas kriauklę ar kriauklės srityje.

DAUGIAFUNKCIS: Praustuvas Organizatorius saugoti ploviklis, indų plovimo šepetys, kempinės ir rankšluosčiai ir kilpinės plaušinės. Puiki užrašinė jūsų namuose.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Plastikas

Dydis: 215 × 120 × 135 mm

Spalvos: Geltona, Žalia, Mėlyna, Pilka, Juoda

Produkto tipas: Virtuvės organizatorius saugojimas

Pristatymas:

1x virtuvės organizatorius saugojimas

Žymos: Lentynos & Laikikliai, Namai Ir Sodas, Pigūs Lentynos & Laikikliai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Lentynos & Laikikliai

Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas HENGHOME

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai