1Pcs Nauja Vaikų Gradientas Drugelis Angelas Sparnų Vienaragis Pasakų Stick Vienaragis Bell Kutas Lankelis Šalies Kūdikių Dušas,Q

w29746

€2.76

-1.19

€3.95

-30 %

Nauja prekė

Skatinimo Patarimai:

Skatinimo Patarimai:

1.Pirkti Du ar daugiau produktų vienu metu ir gauti papildoma 2% nuolaida.

2.Įpilkite produktą į pirkinių krepšelį ir surinkimo iš anksto, ir įsigyti dovanų periodu gauti pasisekė padaryti galimybę.

3.Sekite mus džiaugtis Gerbėjų Išskirtine Nuolaida.

1Pcs Nauja Vaikų Gradientas Drugelis Angelas Sparnų Vienaragis Pasakų Stick Vienaragis Bell Kutas Lankelis Šalies Kūdikių Dušas,Q DUOMENYS :

Medžiaga: Kaspinu/Dirbtinė oda

Stilius: saldus ir mielas

Savybės:Ekrano Užsklandą

Dydis:kaip paveikslėlyje parodyta

Pastaba:

1.Dėl spalvų skirtumo, mūsų produktai yra visiškai natūra. Dėl įtakos kompiuterio monitorių ir fotografavimo šviesos, ten gali būti mažas spalvų skirtumas. Tiesiog kaip ir kiekvienas žmogus turi kitokią nuomonę apie vieną dalyką, tai yra normalu.?Prašome suprasti.

2.Nes dydis matavimai yra rankų darbo, todėl gali būti 0.1-0.3 cm klaida.Prašome suprasti.

Apie mūsų parduotuvėse ir produktus:

Kokybės Užtikrinimas: Esame įsipareigoję teikti geriausius produktus už pasaulio pirkėjų. Kiekvieno gaminio bus išbandyta per pirkimo ir laikymo.

Kaina, nuolaidos: Mūsų produktai yra tiekiamos tiesiogiai iš gamyklos, ir nėra jokių tarpininkavimo agentūros. Jei norite, kad palaidi, prašome susisiekti su mumis dėl didmeninės kainos!

Profesionali pakuotė: Kad tilptų tolimojo tarptautinio vežimo, dauguma iš mūsų parduotuvės prekės bus vežamos su originalo langelyje. Tuo pačiu metu, siekiant sumažinti kainas, dauguma žaislai bus pakuojama be eksporto standartinės pakuotės.

Puikus aptarnavimas: Prašome palikti 5-žvaigždučių atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, mes vertiname jį (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių, Laivybos laikas 5-žvaigždučių).

Jei produktas jums gauti pažeista arba neteisingai įvedė, prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų pirmas. Prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau. Mes ją išspręsti kuo greičiau ir rasti geriausią sprendimą.

Pasirinkti mus su pasitikėjimu, taip, kad jums bus ne apgailestauju jūsų pasirinkimas !

Žymos: Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Namai Ir Sodas, Pigūs Šalis "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos

Application4 Vestuvių Papuošalai
Application5 Gimtadienis
Pakuotė 1Pcs
Prekės Pavadinimas RunBliss
Stilius Saldus ir mielas
Modelio Numeris BD79
Application2 vaikų dovanų
Kilmės KN(Kilmės)
application7 namo apdaila
Medžiaga Medžiaga
Proga Jubiliejus
Application3 Vienaragis Šalis
Application6 Kūdikio Dušas šalis
Application1 Kostiumai vaikams
Modelis Vienaragis/drugelis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai